2777
2789
عنوان

دیروز دلم بد جور سر امتحان از معلّم شکست خدا ازش نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 59 پست

باید تو ام میگفتی ما چه خدازده هایی بودیم که خدا توعه عقده ای رو گذاشت سر راهمون 

۷سال و نیم پیش سرکلاس فیزیک بخاطر دهن به دهن گذاشتن با یکی از همین دبیرای بی ادب اخراج شدم

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا مدیر ما برا امتحانای نهایی دوستم دست دست کرد تا امتحاناش از دست رفت باید خرداد بده گردن نمیگیره

اون روز میگه من علاف شما نیستم مثل شما بیکار نیستم بمونم تا ۱۰ که بیاین امتحان بدین باید هفت و نیم امتحان بدین رفتیم ساعت هفت تا هیچکس نیست آخرشم سه ساعت نشستیم اونجا تا ده شد امتحان دادیم

امروز گفت دیگه امتحانا ساعت ۱۰ منم ۹ونیم رفتم جلو همه سرم داد زد خجالتم داد که دیر اومدی منم گفتم امتحان ساعت۱۰ زودتر هم اومدم میگه باید زود بدین برم خونه 

سال آخرمه آدم به اندازه کافی فشار روش هست اینا هم قوز بالا قوز 

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

نه من بزور خودمو نگهداشتن چیزی نگم اومدم خونه به مامانم گفتم زنگ زد مدرسه گفت به فلان معلّم بگو خودش ...

حالا اگریک معلم مرد به پسراین حرف بزن ، پسرها کیف هم میکنن😂😂😂

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
منم یه بار بدجوری دلمو معلمم شکست بچه بودم کلاس سوم تازه ار روستا ب شهر رفته بودیم گفت تو دهاتی اخه ...

من مامانم معلمه،انقد مهربون بود همه دانش اموزاش میبیننش جون میدن براش با اینکه الان ده ساله بازنشست شده،

معلم و خانواده تو دوران کودکی خیلی مهمن،شخصیت کودک رو میسازن،تمام رفتارای بزرگسالی از کودکی نشاَت میگیره

فیلم ترکی اتاق قرمز رو به همه توصیه میکنم نیگا کنن،عالیه  

پسرا فیزیکی حالیش میکنن دنیا دست کیه.

چند وقت پیش تو یکی از مدارس معلمه خوب درس نمیداده و توهین میکرده. پسره هم گرفته چنتا مشت و لگد زده بهش. میگفتن دهنش خونی شده بود.  انقدر دلم خنک شد مرتیکه عقده ای😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂 پسرا با زدن حالیشون میکنن بابام میگه سر اینکه معلّم بهم توهین کرد دهه ۶۰ اینا میگه زدم

دختر من کلاس چهارم چند روز پیش معلم جلوی همه جوراب‌های دخترم رو مسخره کرده درحالیکه تمیز و بدون مشک ...

ای جااانم.حتما ب اون معلم کم عقل هشدار بدین تا بفهمه یه حرف کوچیک روی روحیه بچه اثرمیذاره، شاید خودشونم متوجه حرفاشون نیستن و نمیدونن چطور دل میشکنن.

من قبلنا خیلی دلنازک بودم، سرهرچیزی دلم میشکست، الان نمیدونم چم شده، سنگدل شدم، ازبس بدی دیدم البته،

الان شوهرم اومده بهم میگه ازت متنفرم حالم ازت بهم میخوره،برو برا خودت خونه بابات، اصن حرفاش برام مهم نیس دلمو برا آدمای نفهم سنگی کردم فقط بخاطر بچهام🥺🥺🥹🥹

خوبه مامانت زنگ زده من سال سوم راهنمایی معلم زد تو سرم ب پدر مادرم گفتم اتگار ن انگار الان ۳۰ سالمه ...

ای جانم، تو واقعا اون لحظه گناداشتی. مطمئن باش خدا یا همون کارما گذاشته تو کاسه اش، دل شکسته صداش تا عرش میرسه،

منم بدجور یکی دلمو شکسته،منتظرم جوابشو ببینه،هزاربار بیاد بگه غلط کردم بازهم نمیبخشمش.

دلمو سنگی کرده.الان فقط بظاهر زنده ام.فقط بخاطر بچهام.ولی تبدیل شدم ب ی آدم عصبی.دیگه آدم اون آدم سابق نمیشه