2777
2789

بچه ها من نصفشو تایپ کردم یکم دیگه مونده

امیدوارم بتونید لاغر بشید هم برای زیبایی هم برای سلامتی و یکم فقط اراده لازمه

بدون هیچگونه هزینه اضافی به مشاور و تغذیه 

این روشی بود که خودم انجام دادمو‌باهاش لاغر شدم در ضمن اینم بگم که بدنم خیلی مقاوم بود و همیشه استپ داشتم و بزور لاغر میشم

پس هیچ بهونه ای نیارین

امیدوارم براتون مفید باشه🩷

بچه ها اینم اضافه کنم من اصلا نمیتونم خیلی زیبا و درست تایپ کنم و شیوه بیانمم و نوشتنم خیلی خوب نیست 

دیگه هر چی از دستم بر اومد گفتم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها راه لاغری: نلمبوندن

اسان کم‌خرج 🤣

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

فکر کنم کسی نیست😂😓نصفش موند

دارم میخونم بذار🥰

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند