2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستم شوهرش اینطوریه هر چی گفتم مریضه باور نکرد گفت قربونش برم از بس دوسم داره اینطوریه هیچ دختری بج ...

خیلی ها فکر میکنن دوسداشتن ولی خب من میدونم دیگه اصلا بحث دوسداشتن با محدود کردن و غیره متفاوت 

کار خوبی میکنی البته حواست باشه جوری نباشی فکر کنه داری تلافی میکنیقشنگ گیر بده دیونش کن بگو دست خود ...

شاید از دوست داشتن زیاد بهت گیر میده.البته توجیح خوبی نیست ولی همسرم دهن منو با این جمله میبنده که از دوست داشتن زیاد بهت گیر میدم.و دلش میخواد منم بهش گیر بدم.

شاید از دوست داشتن زیاد بهت گیر میده.البته توجیح خوبی نیست ولی همسرم دهن منو با این جمله میبنده که ا ...

گیر دادن کاملا با شکاکی متفاوته

گیر دادن یعنی عزیزم رفتی بیرون با دوستت فلان ساعت خونه باش

این لباس خیلی جذبه یکی دیگه بپوش

اینا گیر دادن های منطقیه بقیش میشه شکاکی

نه نگوبگو اصلا دست خودم نیست بخدا شکاک شدم رفتارات روم اثر گذاشتهنذار سر لج بیوفته باهات

اون منو جدی نمیگیره کلا تهش میخنده میگه مغزت جا به جا شده یا نمیدونم بخاطر بارداریته .....

شاید از دوست داشتن زیاد بهت گیر میده.البته توجیح خوبی نیست ولی همسرم دهن منو با این جمله میبنده که ا ...

دوست منم دقیقا شوهرش همینو بهش میگفت. اینقد بلاکش کردم کلافه شدم یه بار زد به سرم به دوستم بگم مزاحمم میشه ترسیدم 

منم یه دونه از اینا دارم و متاسفانه فکر میکنه خانومش زیباترینه و همه نگاش میکنن.حتی حجابم دارم ولی ب ...

برامنم خیلی اذیت میکنه 

عروسیای ماهمه حالت پارتیه 

ینی مث برج زهرماره ن میرقصه ن میزاره من برقصم ینی همش چش غره

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

منم یه دونه از اینا دارم و متاسفانه فکر میکنه خانومش زیباترینه و همه نگاش میکنن.حتی حجابم دارم ولی ب ...

برامنم همینه بخداعروسی میریم هرجامیریم هم چش غره ناسلامتی پزشکه تواجتماع کارمیکنع ولی اسکلی بیش نیس

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤