2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست
این یه توهینه برای یه خانوم..یعنی من فقط برای سرگرمی تورومیخوام و اصلا برام اهمیتی نداری هروقت خواست ...

واقعا من اونروز شکستم.. خیلی بهم برخورد.. من خیلی مغرورم  واین طرز حرف زدن منو اب کرد جوری ک ب محض رسیدن خونه بلاکش کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا من اونروز شکستم.. خیلی بهم برخورد.. من خیلی مغرورم واین طرز حرف زدن منو اب کرد جوری ک ب محض ر ...

افرین بهترین کارو کردی هیچ وقت هیچ وقت برای کسی که برات ارزش قائل نیست ارزش قائل نشو بلاک از صدتا فحش بدتره براش 

افرین بهترین کارو کردی هیچ وقت هیچ وقت برای کسی که برات ارزش قائل نیست ارزش قائل نشو بلاک از صدتا فح ...

ب نظرت اگه بلاک نکرده بودم، میومد سمتم یا الان بخاد بیاد صحبت کنه ب بلاک ربطی داره؟؟ 

ب نظرت اگه بلاک نکرده بودم، میومد سمتم یا الان بخاد بیاد صحبت کنه ب بلاک ربطی داره؟؟

اگرم میومد فقط برای سرگرمی و دوستی شاید..عزیزم فکرتو درگیر همچین پسرایی نکن مطمئن باش اون اگر میموند بعدازاینکه به خودش وابستت کردو نیازشو باتو برطرف کرد ولت میکردویه ضربه روحی بدی بهت میزد..

اگرم میومد فقط برای سرگرمی و دوستی شاید..عزیزم فکرتو درگیر همچین پسرایی نکن مطمئن باش اون اگر میموند بعدازاینکه به خودش وابستت کردو نیازشو باتو برطرف کرد ولت میکردویه ضربه روحی بدی بهت میزد..