2777
2789
عنوان

چند روز دیگه زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 31 پست
توکلت بخدا باشه عزیزلعنت بر شیطان شاید چشم خوردین ادم تو بارداری زیاد چشم میخورهاسفند دود کن صدقه بد ...

فدات بشم ممنون از دعای خیرت

از وقتی جاریم اومد خونم من دیگه رنگ آرامش ندیدم خدا ازش نگذره

میگم جاریم چون وقتی از خونم رفت کلی پشت سرمون حرف زد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا نمیشه آرامش ندارمواقعا هم از ریخت افتادم تو دلم گفتم حق داری خوشت نیاد دلم شکسته

عزیزمممم چرا فکر میکنی از ریخت افتادی؟مادر باردار زیباترین مخلوق خدا میشه چون فرشته تو دلش داره رشد میکنه اروم باشه کارای زایمانتون بکن

به نینی فکر کنم واااای اون لحظه که تو‌اتاق عمل میارنش کنارت انگار تو دنیا هیچی نمیخوای دیگه از همه ادمای دنیا و نزدیکات بیشتر دوستش داری 

پسته بخور ابمیوه طبیعی زیاد بخور شیره گوشت سوپ زیاد بخور این چندروز بعد زایمانتم تا میتونی کمپوت انجیر و گلابی بخور زیادم راه برو سرتم اصلا تکون نده بعده زایمان خواهش میکنم من سردرد بدی گرفتم تا ۱۰روز بعدش

بخدا نمیشه آرامش ندارمواقعا هم از ریخت افتادم تو دلم گفتم حق داری خوشت نیاد دلم شکسته

عزیزم این چه حرفیه درسته یکم اندامت بهم خورده ولی دلیل نداره اینجوری فکرکنی تواینهمه زحمت رو میکشی بچه تون رو به دنیا بیاری بعد زایمان ورزش کن رژیم بگیر لاغرکن

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
عزیزمممم چرا فکر میکنی از ریخت افتادی؟مادر باردار زیباترین مخلوق خدا میشه چون فرشته تو دلش داره رشد ...

خدا خیرت بده عزیزم چشم حتما

خیلی ورم کردم 

زیر چشام گود و سیاه شده

یکی دیگه شدم

میدونی تو بارداریم خیلی اذیتم کردن یعنی الان نشستم مثه ابر بهار گریه میکنم 

عزیزم این چه حرفیه درسته یکم اندامت بهم خورده ولی دلیل نداره اینجوری فکرکنی تواینهمه زحمت رو میکشی ب ...

وقتی گفت دلم شکست سابقه ی خیانت هم داره نمیدونم فکر کدومو بکنم دیگه

ای خدا یعنی این روزای سختم میگذره؟ یعنی اسونی هم میاد؟ 

وقتی گفت دلم شکست سابقه ی خیانت هم داره نمیدونم فکر کدومو بکنم دیگهای خدا یعنی این روزای سختم میگذره ...

ان شاالله درست میشه خدا بزرگه دعای تو الان مستجابه پاشو وضو بگیر دورکعت نمازبخون خداروصدا بزن تا همه چی رو درست کنه نگران هیچی نباش 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
خدا خیرت بده عزیزم چشم حتماخیلی ورم کردم زیر چشام گود و سیاه شدهیکی دیگه شدممیدونی تو بارداریم خیلی ...

فکر کردی من اینجوری نشدم؟من هنوزم‌بعده دوماه زیر چشمام سیاهه بینیم ورم داره هرکیم بهم میگه میگم یه شکم‌بزا ببینم بازم‌خوشگلی😂برو ارایشگاه الان یه اصلاح بکن ارایش کن قشنگ

منم تو بارداریم شوهرم اذیتم نکرد ولی خانوادم خیلی اذیتم کردن تنهام گذاشتن….عوضش الان بچم کنارمه گور بابای بقیه