2777
2789
عنوان

چطوری یسری ها مهاجرت میکنن چین😐💔

672 بازدید | 50 پست

خیلی جمعیتش زیادههههه استخرشون رو نشون میدادیه جای خالی توی استخر نبود همه رو هم سوار بودن یعنی یکی hpv داشته باشه به همه سرایت میکنه یا مثلا یکی تو آب دستشویی کنه که بین اون جمعیت مطمئنم این اتفاق میوفته🤦‍♀️💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

مگه کل مملکتشون یه دونه استخر داره؟ حالا یکیو شما دیدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣اچ پی وی فقط رابطه است وتمام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

چکار ب بقیه دارید آخه

شما مهاجرت نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خواهر من بنده خدا یه سفر رفت پکن،دهنش صاف شد،از بوی خوراکی های اونجا جوری دل و روده اش پیچیده بود بهم که تا یک هفته فقط کیک و نسکافه می‌خورده 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

پیشرفتی که اونا تو کشورشون دارن

این چیزی که شما میگی جوکه براشون

بعدم فقط یک استخر نیست که

اوناهم بالاشهر پایین شهر دارن به نسبت باز همه چیشون فرق داره 

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

و جالب اینه که خود چینی ها خیلی مهاجرت میکنن یعنی شما هر کشوری بخوای بری میبینی پر چینیه 

پس خودشون راضی نیستن از کشورشون

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

دقیقا. چند روز گذشته رونمایی از سریع ترین قطار جهان رو انجام دادن.

ملت ما اکثرا همینن

یا زود قضاوت میکنن و از روی یک فیلم فکر میکنن همه چیز دانن 

یا دستشون به گوشت نمی‌رسه میگن ......

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️