2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا میبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست
یعنی چی رحم کنم به خودم

با انجام گناه از خدا دور میشیم از راهمون دور میشیم

باید هنکام گناه کردن یادمون بیوفته و رحم کنیم به خودمون 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
با انجام گناه از خدا دور میشیم از راهمون دور میشیمباید هنکام گناه کردن یادمون بیوفته و رحم کنیم به خ ...

آره😭😭

دیگه تکرارش نمیکنم

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره😭😭دیگه تکرارش نمیکنم

ببین سعی کن تکرار نکنی برای خودت یه عامل بازدارنده بذار

مثلا من وقتی میخوام یه خطایی رو تکرار نکنم برا خودم جریمه میذارم مثلا فلان کارو بکنم صد هزار تومن باید صدقه بندازم..... یا مثلا بیست رکعت نماز بخونم و ازین دست کارها

کم کم میبینم دیگه ترک شد

یکیم وقتی میخوام برم سراغش ائمه رو صدا میزنم جلومو بگیرن😭

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ببین سعی کن تکرار نکنی برای خودت یه عامل بازدارنده بذارمثلا من وقتی میخوام یه خطایی رو تکرار نکنم بر ...

عزیزم ، عالیه

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

عزیزم ، عالیه

موفق باشی❤️