2777
2789
عنوان

کوردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 189 پست
سلاو گیانگم چونی؟خاسی؟خوش هاتیده منال کوره هید؟خلکه کویی

سلام قربانت قلبمی 💋بچه ایلامم سلامت بوی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
البته زیرکو، مرضیه ولی اضافه که بوده چه ترکیبی😁😍😍

به به عالیه دقیقااا 

اینا خیلی خوبننن

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کوردی کرمانشاه متوجه میشم ولی کوردی سنندج خیلی سخته خدایی یه همسایه داریم از صبح تا شب حرف بزنه ن ...

شما کورد هستی؟

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

چند تا کلمه مهم و کاربردی بهم یاد بدین شوهرم اینا کورد هستن میرم تنها میفتم بینشون هیچی نمیغهمم حتی ...

چی دوست داری یادبگیری

میتونی از اپارات فیلم اموزش زبان کوردی نگاه کنی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
سلام قربانت قلبمی 💋بچه ایلامم سلامت بوی

به به نازارگم 

خوشم منیش هنه کرماشانم البته گیلانغرب 

مه بیشتر گیانگم💖چن سالده؟

قرباند❤

مه زارام  ۱۹ سالمه

اصالته موسیقی کوردین وباعث افتخار

دقیقا دقیقا

باعث افتخار واقعا 

صفامنش هم باعث افتخار ما کوردای کرمانشاهه

بله عزیزمبژی یعنی زنده باشی یا درود البته یه بژی دیگه هم داریم که شیرینی محلی کرمانشاهه😂❤

😂😬🤦

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

ای خداااا فک کردم بیشتری، خدا حفظت کنه عزیزم 💖من 35نیلوفر

عزیرزمی لطف داری 

به به خوشم سلامت باشید