هفت نفر مبتلا یعنی عملا روابط باز آزاد، چقد تهوع آور شده رابطه ها، این ویروس دست سازه مشخصه قدیم کجا بود همچین مریضی، هرکی آوردش دستش درد نکنه، شده رسوایی برا بعضی آدما، ی دو دیقه ب اون بی صاحابشون استراحت بدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لحنتون بدور از ادب بود برید یکبار دیگه متن تاپیک رو بخونید
🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
تهمت نزن ببین من ۱۲سالم بود ضایعه دیدم چون خانوادم مجبورمون میکردم برا صرفه جویی از ژیلت مشترک استفا ...
واقعا چطوراز گردی زمین نمیترسن همچین تاپیکی زدن!! من بند بند وجودم به لرزه در اومد از اینکه مبادا تهمتی باشه به یه آدم پاک و سالم.
هزاران بار گقتن این ویروس حالا یا جهش پیدا کرده یا هر کوفتی شده از طریق های دیگه هم به جز جنسی درصد خیلی خیلی کمی منتقل میشه.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
با واکسن زدن درست میشه ؟این ویروس ۹۹ سویه داره که واکسن فقط چند موردش رو ساپورت میکنه بعدم ملت به هو ...
واکسن گارداسیل چهار ظرفیتی باعث ایمنی دربرابر چهار سویهی ۶،۱۱،۱۶،۱۸ میشه. ۶ و ۱۱ باعث حدود ۹۰ درصد از زائدهها هستن و ۱۶ و ۱۸ خطرناکترین سویههای ویروسن که عامل اکثریت سرطانهای دهانهی رحم به علت hpv هستن.
صرفا مسئلهی “تعداد” انواع سویهها نیست. مسئله “فراوانی” هست. همینجوریه که واکسن نه ظرفیتی ایمنی بیشتر از ۹۰ درصد در برابر ویروس رو میده.
پس بله. با واکسن زدن درست میشه. یا حداقل خیلی خیلی بهتر میشه.
خدمت خانما عزیز بگم اینجا کسی نمیتونه بگه صددرصد فقط از رابطه منتقل میشه ولی شیوع چند برابر شده بخاطر بعضی روابط اون استسنا ها ک با لیزر یا استخر با تیغ ژیلت آلوده گرفتن رو هیچ کس قضاوت نمیکنه،امیدارم اقلا درمانی براش پیدا شه بیشتر این کسی زجر نکشه بخاطرش
در مورد hpv با اطمینان بهتون میگم فقط از طریق رابطه نیست...مقالات انگلیسی علمی جدید مطالعه بفرمایید متوجه میشید... علت اینکه اینقدر هم در جامعه نسبت به گذشته زیاد شده این هست که این ویروس اگر سیستم ایمنی قوی داشته باشید بدون اینکه حتی خود فرد متوجه بشه مبتلا شده از بدن دفع میشه متاسفانه نسل جدید اکثریت سیستم ایمنی ضعیفی دارند در ضمن در گذشته کارهایی مثل کاشت ناخن و فیبروز ابرو...نبوده این ویروس از طریق آرایشگاه ها هم منتقل میشه خیلی مراقب باشید