2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 373 پست
م سر همین استخرو ول کردم اصلا نمیارزه ب استرسش

استخر لیزر اپلاسیون 

واقعا دیگه نمیارزه آدم بره،

میدونی روابط آزاد زیاد شده میان استخر 

بعد یه بدبخت مجرد از استخرم بگیره مگه دیگه کسی باورش میشه؟

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تبخال تناسلی خیلی بهتره

اره اصلاااا خطری نداره ،

همش بسته به سیستم عصبی و اعصاب خودته مورد بودخ حتی ۵ ساله عود نکرده 

اما زگیل خطرناکه اما خوشبختانه مثل تبخال موندگار نیس 

دفع میشه ،امکانش بالاعه ،فقط باید ایمنی بدن بره بالا

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

استخر لیزر اپلاسیون واقعا دیگه نمیارزه آدم بره،میدونی روابط آزاد زیاد شده میان استخر بعد یه بدبخت مج ...

حااا بیا ثابت کن رابطع نداشتی 🤦‍♀️

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
استخر لیزر اپلاسیون واقعا دیگه نمیارزه آدم بره،میدونی روابط آزاد زیاد شده میان استخر بعد یه بدبخت مج ...

من لیزر مجبورم برم 😭 نمیشه نرممم همه چی محدود کردم فقط لیزر میرم 

این آمار الکیه

هروقت میخوان ملت بدبخت و ببندن به واکسن،چهارتا خبر اینجوری میزارن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

لیزر اگه خواستی بری بر اونجا که خودشون یه پلاستیک شخصی بهت میدن هر بار بری از اون استفاده میکنن واسه دستگاه 

کردنا هم که معلوم نبود واکسنش چیه اب مقطر میزدن بعد اونم سیستم ایمنی همه ضعیف شد این کشوری هم که ما ...

من بعد اون واکسن‌ها نمیدونم چیشده بدنم دیگ سرما نمی‌خورم چند ساله سرما نمی‌خورم