2777
2789
سر اینکه خونه نگرفته هنوز و ... .البته بحث اون شکلی نبود گفتم گولم زدی و حالت ناز کردن داشت بعدم عاد ...

اهوانه جان هیچ مهریه و خونه و قضیه مالی تضمین کننده پایداری زندگی مشترک نیست کم ندیدم تو اطرافیانم ک میلیارد ها از دست دادن ولی تو زندگی نموندن تنها چیزی ک زندگی و پا برجا نگه میداره عشق و محبت و احترام و سازگاری باهمه

من موافقم ک خونه و به نامت کنه ولی حواست باشه طوری رفتار نکنی ک ناخواسته باعث بشی دیدش بهت عوض بشه 

و اینکه از الان ببعد حواست به خودت و شوهرت باشه سعی کن با محبت و سیاست دوباره قدرت رابطه و دست بگیری  و اینکه صمیمت و عشق رابطه و مثل اوایل کنی و پا برجا نگه داری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه به نام بزنه دیگه نمیرم.یعنی بقیه پشیمونم گردن‌گفتن اجاره نشینی سخته. ممکنه هر سال بگن بلند شین و ...

درسته ،اصلا  همین بنام زدن میتونه اون حس مالکیت رو برات ایجاد کنه 

حرف همسرت منطقیه که فرصت نکرده ان شاالله اولین فرصت انجام میده

خیلی چیزا🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

خرید نه:)

یکی پیدابشه بگه رفیقتو میشناسم فلان جاست اینم شمارش🥲

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

وااااای یادم انداختی کلی چیز لازم دارمکفش ندارمشلوار ندارمیه دونه جلیقه تو اینستا دیدم اونو دلم میخو ...

ببینم چه جلیقه ای بوده

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣