من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خیلی افتضاحه وای نه نمیقاام من همین پاییز و زمستون بیشتر دوست دااارم🥺🥺🥺😂
چ پاییز زمستون بدیه امسال نه بارون ن برف فقط سرمای خالی 🥺
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
جای شما نیومده؟ جای ما قبل یلدا یکجوری برف اومدکه تازه برفا اب شدهحالا قراره برف بیاد بارونم خییلی ا ...
خوشبحالتون 😍😍
من تهرانم امسال اصلا بارندگی کم بود یکی دوبار بارون الکی زد هوا خیلی آلودست خفه شدیم ولی برف و بارون خبری نیست
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من پاییزو دوس دارم اما امسال همش به الودگی گذشت فقط یه مسافرت تونستیم بریم
هرسال پاییز کلی پیکنیک میرفتیم البته سالای اخیر همینجور الوده بود دیگه ولی خب به نطرم امسال فاجعه بود
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...