2777
2789
عنوان

از الان افسردگیِ اومدن بهار و تابستون رو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارک باشه عزیزم خودمم از الان توی فکرم به خدا خواستم نیم بوت بخرم گفتم نه دیگه زمستون تموم شده بجاش ...

هنوز نخریدم قیمتش ۳۸۰۰ به نظرت واسه کت زیاد نیست؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
ما که تو شهرهای بزرگ هیچ لذتی از پاییز و زمستون نمی بریم چون همش دود و آلودگیه. ما چیزی از زیبایی ای ...

دقیقا همینطوره .

خصوصا برای من که توی دامن طبیعت بزرگ شدم و جدا سختمه گذر فصلهارو از پشت پنجره ببینم ...

منم و نمیتونم اواخر بهار و تابستون رو دوست داشته باشم .همین دیروز بود ذوق اومدن پاییزو داشتیم ..حالا ...

چرا من خرداد ب بعدم دوس دارم از گرماش بدم میاد ولی میوه هاش عشقن😋

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤