2777
2789
عنوان

یه چیزی و تو ماشین اکسم جا گذاشتم

1073 بازدید | 62 پست

بچه ها من با یکی وارد رابطه شدم یعنی توی مرحله اشنایی بودیم و هنوز باهم وارد رابطه نشده بود که شروع کرد به بی محلی های الکی و دو روز دوروز زنگ نزدن و پیام نداد

توی اخرین قرار من عینکمو تو ماشینش جا گذاشتم 

الان دیگه نمیخوام باهاش ادامه بدم و میخوام عینکمو ازش بگیرم 

فقط نمیدونم چجوری بهش بگم که فکر نکنه میخوام به بهونه عینک باهاش حرف بزنم و دلیل کاراشو بدونم 

بنظرتون چجوری بهش بگم عینکمو بیاره؟؟؟😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوست فلانی ام گفته عینکمو بیار برام😅

😂😂😂فلانی مگه خودش زبون نداره

خدا لعنتشون کنه معلوم نیست فازشون چیه

کاش جا نزاشته بودم که بخوام دوباره ببینمش 

بگو اون دفعه که همدیگرو دیدیم عینکم توی ماشینت جا مونده یا برام با اسنپ بفرست بیا بیام ببرم بعدش کار دارم می‌خوام برم 

اینجوری بگی می‌فهمه وقتی خودش نمی‌خوای بری

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

😂😂😂فلانی مگه خودش زبون ندارهخدا لعنتشون کنه معلوم نیست فازشون چیهکاش جا نزاشته بودم که بخوام دوبا ...

شاید لاله😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲