2777
2789
عنوان

احمق بی‌شعور بهش گفتم نخوررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 106 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونوقت برگردیم داداشم بهش میگه

بگه دیگه مهم نیست مهم اینه شما متوجه میشی مشکلشو. تو هرچیزی لازم نیست ادم اجازه افراد بی منطق رو بگیره همین بچه اگر ول کنن با این مشکل بزرگ میشه

مرگ من هرچی بچه ‌‌س، الانم ریدن تو تربیت بچه ها، میذارن هرگوهی میخواد بخوره ک بچه س براش تروما میشه، ...

اره واقعا با این بهونه ها ریدن

بعد  اون وسط که پرید تو یقه مامانم و مشت میزد تو سر و سینش عمم یکم دعواش کرد بعد پسره گریه کرد بقیه میگفتن ولش کن اشکال نداره بچه س یکاری کرده بیخیال میخندیدن😑

واقعا خدا رحم کرد اون شب خونه مامانبزرگم نبودم 😂😂

خب سن نداری گمشو سر درس و مشقت راجب تربیت کسی نظر نده فقط زر میزنی

اول خودت گمشو هفت جد آبادت زنیکه داهاتی، بچه بچه هاتو تربیت کن اینجوری مث اینا نشن برینن ب  آبرو بقیه، دوم اگ نمیدونستی بدون 26سالمه، صدتا تورو کفن کردم خاک کردم، تو برو کو، ن بچه تو بشور 

اره واقعا با این بهونه ها ریدنبعد اون وسط که پرید تو یقه مامانم و مشت میزد تو سر و سینش عمم یکم دعو ...

ما یه فامیل داریم‌بچه ش از بس عصبیه میره کنگ فو

تو مهمونی دخترش با استفاده از هنر رزمش کوبوند تو چشم‌بچه ۴ ساله😕😕