چندساله باهمه دوستام قطع رابطه کردم چون بهم حس خوبی نمیدادن احساس میکردم اضافی ام بعد از جدایی خیلی حالم بهتر شد اما الان احساس تنهایی میکنی هیچکس نیست که باهاش دردو دل کنم و به معنی واقعی کلمه افسرده شدم شدم چطور رها بشم😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا فکر کردن به اینکه کارت درست بوده یا نه فایده ای جز ناراحت کردن خودت نداره ، گذشته ای که گذشته رو رها کن به فکر جبران حال باش . خودتو در معرض جمع های مختلف قرار بده ، از گفت و گو و صحبت با ادما فرار نکن ، ممکنه اولش احساس ناامنی داشته باشی ولی بعد کم کم اون حست میریزه . به چشمای طرف مقابل نگاه کن و فیدبک مناسب داشته باش نسبت به گفته هاشون. نه خیلی زیاد نه خیلی کم . به هیچ عنوان از خودت ایراد نگیر پیش کسی . اونقدر اعتماد به نفست رو ببر بالا که شهامت اینو داشته باشی که استارت یک گفت و گو با بغل دستی رو به یه بهونه ای بزنی ، اصلا هم توی ذهنت فکرایی مثل اینکه الان راجع قیافم چه نظری داره یا راجع زندگیم نکن چون آدما برخلاف اونچیزی که فکر میکنیم به این چیزا اونقدر توجه ندارن .
من پام از خونه میذارم بیرون احساس میکنم همه با نگاها قضاوتم میکنن😢 آدم گریز شدم اصلا
توی فکر همه ممکنه بیلد ولی واقعا همه درگیر ذهن خودشونن هیچکس اونقدر به جزئیات ما توجه نمیکنه. باید تمرین کنی که بیخیال باشی و خودت رو در معرض قرار بدی تا خجالتت بریزه