2777
2789
عنوان

هشتگردی های عزیز میشه به تاپیکم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
۷ دقیقه یا ۱۰ دقیقه ساعت چند باید اونجا باشی؟

دیدن اقوام میام خونه دختر عموم نظرآباد سیدجماله تا هشتگرد با قطار میام فقط بقیش یکم سخته میترسم گم بکنم بلدم نیستم 

اره با همون قطار قراره بیام فقط از مترو هشتگرد که پیاده شدم برام مشکله

آها ،مردم هشتگرد درست راهنمایی میکنن هر جا بپرسی کمک میکنن بهت ،اگه یه وقت با مترو هم اومدی همونجا بپرسی میگن ولی قطار خیلی بهتره،برگشتنی اگه ساعتت نخورد با مترو بری یا قطاراز هشتگرد ، از نظر آباد خواستی با تاکسی برگردی بگو ماشین های مترو گلشهر کدومه نشونت میدن سوار شو برو مترو گلشهر از اونور برو تهران راحت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها ،مردم هشتگرد درست راهنمایی میکنن هر جا بپرسی کمک میکنن بهت ،اگه یه وقت با مترو هم اومدی همونجا ب ...

اره همین کارو میکنم دستتون درد نکنه بابت راهنمایی تون🌷🌷🌷

دیدن اقوام میام خونه دختر عموم نظرآباد سیدجماله تا هشتگرد با قطار میام فقط بقیش یکم سخته میترسم گم ب ...

قطار پیاده شو ،بگو تا سر خیابون مصلی میرم ماشین سوار شواونجا تاکسی نظرآباد سوار شو برگشتنی هم همین ،میخوای برات تو نقشه مسیرها رو توضیح بدم راحت بفهمی؟ 

قطار پیاده شو ،بگو تا سر خیابون مصلی میرم ماشین سوار شواونجا تاکسی نظرآباد سوار شو برگشتنی هم همین ، ...

بغل مترو نداره تاکسی نظرآباد از اونجا یک راست برم نظرآباد 

بغل مترو نداره تاکسی نظرآباد از اونجا یک راست برم نظرآباد

نه گلم ،بببین اینی که من برات رنگی کردم مسیرشه،پیاده ۱۰ دقیقه است ،همونجا ماشین سوار شو سر خیابون پیاده میشی میری اون دست ،بگو تاکسی نظر آباد سوار ماشین شو همین

نه گلم ،بببین اینی که من برات رنگی کردم مسیرشه،پیاده ۱۰ دقیقه است ،همونجا ماشین سوار شو سر خیابون پی ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده ایشالا که گم نمیکنم مسیرو💗💗💗