2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خوابم نمیبره

177 بازدید | 24 پست

یکی بگه چطوری بهش فکر نکنم یه ساعته دارم میرم بخوابم همش به ذهنم میاد یه ماه بود بهش فکر نمی‌کردم حتی چند روز پیش عکساش پاک کردم از پیج فیکم آنفالو کردم باز دیدم استوری گذاشته از سر کارش این مدت ۲ماه سه ماه که جدا بودیم استوریاش همه از سر کار بود بگین رفته برنمی‌گرده به زمان ربطی ندارد از خواب پاشم رویا بافی نکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلب تا اون نگه نمیخوامت ول نمیکنه:))

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
مطمئنی بر نمیگرده؟

نه 

اتفاقا یه حسی بهم میگه برمیگرده زمان درستی باهم آشنا نشدیم 

آخرین حرفش بهم این بود ایشالله یه روز روز دکتر رو بهت تبریک بگم میدونست برا کنکور میخونم و پزشکی میخوام 

احساس کردم اگه پزشکی قبول بشم کلا یه موقعیت خوبی داشته باشم میاد 

پزشکی سخته دارم همه سعیمو میکنم کاش بشه همه آرزوم اینه همزمان به دوتا عشقم برسم اول پزشکی بعد اون 

منم همین مشکلو دارم الان.تازه شب امتحانمه و بایدم بیدار بمونم.

منم صبح باید پاشم درس بخونم خوابم نمیبره برا تو که مفید تره یه این بهونه نمی‌خوابی اما من باید بخوابممم

قلب تا اون نگه نمیخوامت ول نمیکنه:))

نگفته که🥲

فقط جواب نداد جواب نداد با اصرار من گفت نتونستم و نشد نمیخوام برا نیازم باهات بمونم تو دختر خوبی ای با من باشی آسیب میبینی همین چیزا که وقتی کسی رو دوست نداری میگی 

می‌دونم دوستم نداشت که رفت ولی هنوز میگم شاید یه روزی دوستم داشته باشه شاید یه روزی بشه 

واقعا نمیخوام منتظر بمونم یا رویایی فکر کنم ولی دست خودم نیست 

هر کاری کردم نشد فراموش بشه حتی یه مدت با یکی دیگه حرف زدم اون کلی التماس که وارد رابطه بشیم منم ن تن یکی دیگ رو میخوام تا اومدم اونو قبول کنم اونم رفت به خودم میگم نکنه باید منتظرش بمونم نکنه اگه رو خودم کار کنم بیاد 

در هر صورت برد میکنم دیگه هم موفق میشم هم به عشقم میرسم نرسیدمم حداقل موفق شدم 

فقط تنها کاری که کرد یهو جوابمو نداد خیلی گریه کردم فکر کردم ازش متنفر میشم اما هنوز دوستش دارم

فک می کنی انقد که تو به فکرشی و دوسش داری اونم هست الان راحت خوابیده هفت تا پادشاهم خواب دیده تو داری خودتو اذیت می کنی  پسرا خیلی بی احساسن لااقل بیشترشون

فک می کنی انقد که تو به فکرشی و دوسش داری اونم هست الان راحت خوابیده هفت تا پادشاهم خواب دیده تو دار ...

الان تو جاده بود آهنگ شاد از تو راه استوری کرده بود :))

میدونم همه اینا رو ولی بازم آدم به امید زندس اینکه یه روزی امکانش هست دوستم داشته باشه تو دلم پروانه هاست