2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم مثلاسه ماه بعدمیادوحرفای تودلشومیزنه ویجورایی خودشوخالی میکنه

حست واقعیه یا همیطور میگی

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

رها کنی و به فکر اومدنش نباشی و مدام چکش نکنی و منتظرش نباشی برمیگرده،خودتو سرگرم پیشرفتت کن ولی هدفت از پیشرفت برگشت اون نباشه و دقیقا زمانی ک انتظارشو نداری اصلا و بهش فک نکردی برمیگرده مطمعن باش

رها کنی و به فکر اومدنش نباشی و مدام چکش نکنی و منتظرش نباشی برمیگرده،خودتو سرگرم پیشرفتت کن ولی هدف ...

گاهی تو فکرم نیست اصلا گاهی بدجور دلم. میگیره دلم میخاد باشه

گاهی تو فکرم نیست اصلا گاهی بدجور دلم. میگیره دلم میخاد باشه

طبیعیه عزیزم فرکانس شما مدام درحال ارسال شدن ب همدیگه هست، زمانی ک اون داره ب شما فکر میکنه شما کاملا ذهنت پرته از اون ادم و اصلا بهش فکر هم نمیکنی چون با فکر کردن داره انرژی و فرکانس میفرسته برات، و همینطور هم زمانی ک یه دفعه شما بی دلیل دلتنگش میشی اون فرکانس رو قطع کرده و فکرش درگیر چیز دیگه ای شده یا موضوعی پیش اومده ک اصن ب شما فکر نمیکنه و اون موقع ذهن شما درگیر اون ادم میشه و اگه جلوی افکارتون رو نگیرید و بهش بها بدید و هی به خودمون بگین دلم براش تنگ شده یعنی برمیگرده و... اون ادم از انرژی که از سمت شما داره براش ارسال میشه کاملا سیر میشه و ی طورایی باعث میشه اصن ب فکر  شما و برگشت نباشه

طبیعیه عزیزم فرکانس شما مدام درحال ارسال شدن ب همدیگه هست، زمانی ک اون داره ب شما فکر میکنه شما کامل ...

واقعا چنین چیزی حقیقت داره؟؟؟

اخه من وقتی مشغول کاریم یا حرف زدن با کسی یا فبلم دیدن گاهی یادم میره از ذهنم میره یهو یادم میاد میگم عه من چرا این موضوع از ذهنم رفته بود

واقعا چنین چیزی حقیقت داره؟؟؟اخه من وقتی مشغول کاریم یا حرف زدن با کسی یا فبلم دیدن گاهی یادم میره ا ...

اره عزیزم قانون طبیعت همینه اصن تا وقتی زوم کنی رو یه چیزی و بگی من فقط این چیزو میخوام من فقط این ادمو میخوام طبیعت هی بیشتر دورش میکنه تا وقتی ک میری توی رهایی و دیگه بهش فکر نمیکنی میبینی یجایی که انتظارشو نداشتی اون چیزو یا حتا بهترشو به دست اوردی