2777
2789

بچه ها یک پیام دارم برای تمام خستگان جهان برای کنکوری ها برای تمام آدمایی که فکر میکنن نمیشه 

بچه ها توی زندگی  چندین بار عکس میگیری یکیش خوب در میاد به دلت میشینه زندگی هم همینه واقعان برای کنکوری های عزیزم بگم که من پارسال برای نهایی ها ترمیم معدل اول روحیه خودمو بالا بردم بعد نشستم خوندم اول فکرمو آزاد کردم خیلی عقب بودم ولی شروع کردم به خوندن برا امتحانی مهم اوناییش که تایم کم داشتم تا صبح پلک روی هم نزدم و با انرژی زا بیدار موندم و نتیجه امسالم که پرستاری آزاد بود رو مدیون نهایی هام هستم اگر برای کنکور همین جور تلاش کرده بودم نتیجه بهتر می‌گرفتم چشماتونو روی تمام فکرای منفی ببندید و عین چی تلاش کنید فقط آنقدر تلاش کنید تا بشه آنقدر بدویید تا بشه آنقدر بخونید تا بشه توی تایم مونده اگر وقت کم دارید بگید این مدت رو با تمام توان میخونم اگر شد که شد اگر نشد بازم تلاش میکنم تا بشه این جوری بجنگید همه چیز رو بدست میارید برای موفق شدن اول فکرتون رو درست کنید اول ذهنیتتپن رو درست کنید بعد تا میتونید تلاش کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتی دانشگاه یا موندی پشت؟

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

اسی و بقیه عزیزان میشه تاپیک یکی مونده به آخر منو گزارش بزنید حذف شه؟🙂🙂🙂

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اسی و بقیه عزیزان میشه تاپیک یکی مونده به آخر منو گزارش بزنید حذف شه؟🙂🙂🙂

زدم

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

عزیزم تست هم میزدی؟

من اصلا تایم نمیکنم تست بزنم بعد دور و برمو نگاه میکنم همه هم درسای مدرسه رو میخونن هم تست میزنن بعد من به هیچ کاری نمیرسم یه وقتا واقعا از خودم بدم میاد همش عذاب وجدان دارم اگه نشه کلی قراره پشیمون بشم نمیدونم چیکار کنم واقعا 

عزیزم تست هم میزدی؟من اصلا تایم نمیکنم تست بزنم بعد دور و برمو نگاه میکنم همه هم درسای مدرسه رو میخو ...

آره عزیزم تست زیاد بزن زیاد نخون که مسلط شی با تست مسلط شود به مبحث 

اگر شروع کنی شاید بشه ولی اگر شروع نکنی قطعا نمیشه برو به امید خدا یا علی بگو بخون

مرسی ازت

من مشاور دارم ولی خیلی از برنامش عقب افتادم خیلی هرکاری میکنم جلو نمیرم برا همین همش سردرگمم و دیگه دست و دلم نمیره بخونم

ولی چشم الان میرم میخومم🥲

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂