2777
2789

میرینم بهت؟ این شد احساس؟ 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم میاید جفتتون مخ تعطیل

درسته آقایی بهم میرینه ولی در عوض عاشقمه بچه ها💗💓💗💗💗

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

میرینم بهت چی بود😂

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من بدم میاد پسر اینجوری صحبت کنه میرینمم بهت یعنی چی 😐

بعدشم این په سوالی بود پرسیدی اخه

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

این به قبلیام همینارو گفته 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸