2777
2789
عنوان

الان چند روزه همش سرفه دارم هر چیم خوردم خوب نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
یه شال بردار بذار رو بخاری داغ که شد بذار پشتت بین شونه هاتدمنوش گل گاو زبان و عناب بخور نشاسته هم ق ...

مرسی 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره مونته لوکاست خوب روم جواب میداد اینسری جواب نمیده

عزیزم،اگر میتونی شیر و پیاز رو با هم بجوشون،تا حدی که پیاز پخته بشه.این ترکیب و اگه بتونی بخوری آبروی آتیشه.طعمش بده ولی معجزه میکنه

اینی که گرفتی کرونایه خواهر، کل کشور سونامی کرونا اومده دوباره فقط بلید چند نوبت سرم بزنی تاخوببشی

ای خدا جدی؟ خودمم فکر کردم چون تو کرونا که داشتم سرفه هام آنقدر زیاد بود

ای خدا جدی؟ خودمم فکر کردم چون تو کرونا که داشتم سرفه هام آنقدر زیاد بود

عاره  شهر ما دوهفته  مدارس تعطیل کردن خانه بازی اینارو هم تعطیل کردن بخاطر همین بعد الودگی هوا هم مریضی وویروس میاره کرونا بدتر میشه من واقعا مردمو زنده شدم بخاطر همین سرفه ها  اصلا نباید روغن بخوری

🤣🤣🤣چقدر بخاطر این ویروسای کوفتی اذیت میشیم که قرص و دوا شده عشق و جیگرمون 🥲🥲🥲😁

دقیقا بخدا منی ک ی جای شلوغ شاغل بودم کرونا همه ی همکارام مثبت میشدن. من اصلا نگرفتم اونو اما الان از اول پاییز با اینکه اهواز سردهم نیست همش درگیرم همش سرمامیخورمو مریضم الانم گلوم ی جوریه

خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

عاره شهر ما دوهفته مدارس تعطیل کردن خانه بازی اینارو هم تعطیل کردن بخاطر همین بعد الودگی هوا هم مر ...

دختر منم از سه شنبه افتاده تب و استخون و سردرد و بالا می‌ورد الانم دهنش پر از تبخال شده و سرفه شدید داره

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
عاره شهر ما دوهفته مدارس تعطیل کردن خانه بازی اینارو هم تعطیل کردن بخاطر همین بعد الودگی هوا هم مر ...

داغونم یعنی ولی بدن درد واینا ندارم زیاد همش سرفه بیشتر

دقیقا بخدا منی ک ی جای شلوغ شاغل بودم کرونا همه ی همکارام مثبت میشدن. من اصلا نگرفتم اونو اما الان ا ...

من همش درگیر بچه هامم گاهی گلوم دردمیگیره و خوب میشه یا علائم سرماخوردگی دارم ولی انقد در حال بدو بدو برای بچه هام‌ نمی‌فهمم کی گرفتم‌کی خوب شدم 😅