2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی حس میکنم تودت بیماری داری که نمیتونی بچه دار شیهمسرتم اصلا حواسش پیشت نیستیجورایی از هم فاصله رو ...

میشه جواب منم بدی حالم خیلی بده برات ۱۰ تا حمد میخونم لطفا عزیزم🥺💕

دکتر رفایامشب میگفتم دیگه این ماه برم برا ازمایشاات که مشکلمو بدونممنم‌این حسو دارم

آزمایش دادم گفته اقدام کن همه چیزت خوبه

سونو رفتم گفته مشکل نداری

خواهرم بعد 10 سال حامله شد 

همه فکر میکنن نازام هی بهم میگن چرا بچه نمیاری شوهرت که دوستداره.. نمک میریزن رو زخمم

دارم میمیرم تو این فشار 💔🥺

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

آزمایش دادم گفته اقدام کن همه چیزت خوبهسونو رفتم گفته مشکل نداریخواهرم بعد 10 سال حامله شد همه فکر م ...

ازمایش فولیکول دادی؟ تخمک گزاری دا ری؟ عکس رنگی گرفتی؟ تنبلی منبلی  ازمتیش دادی؟

منم مثل تو همه پیگیرن که بیار بیار منم میگم نمیخام فعلا

مرسی قشنگمحس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟؟از رابطشوک هرچی حس میکنی بگو عزیزم🥺💕

فقط بدون ازینجا درست در نمیاد همه چیز

کمند دوسش داره خیلی ولی پیمان بیخیاله

باید دل بکنی ازش حس مکینم پدرمادرش میخوان با یکی ازدواج کنه

من دارم همزاد ولی اذیتم میکنه ،علایماش چیه؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗