2777
2789
عنوان

عکس زن عشق سابقمو واسه رفیقم فرستادم گفت خوشگله دارم آتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا همیشه بخندین😂❤️

فدات گلم

این حرف رفیق سابقت برات بی اهمیت باشه

دیگه وقتشه حذفش کنی از زندگیت و همینطور خاطرات و هر چی مربوط به گذشتت هس

زندگی کن بیخیال دیگه اون تموم شد

درخواست دوستی ممنوع...

کار دوستت خوب نبوده خانما رو این مسائل حساسن، ولی احتمالا حواسش نبوده و بی منظور بوده 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خب مرض داری عکس میفرستی ،،،لاقل ادیت میکردی زشتش میکردی، بعد میفرستادی الان خوب شد حالتو گرفت،،،،،ول کن بابا واسه چه چیزای ناراحت میشی مهم اینه عشقت تو رو همینجوری که هستی  به اون خوشگله ترجیح داده ،،،،،،،

وای مارو همسایمون دعوت کرده بود یه مراسمی تو خونشون مامانم نشسته بود کنار زنه بعد یکی چایی آورد جوون ...

واقعا مادر خوبی داری😂❤️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

به خوشگلی و زشتیش کاری نداشته باش

ببین پارتنرت چیکار کرده که دختره رفته یا خود پارتنرت شاید قدرنشناسه 

حتما شماره ی دختره رو پیدا کن و باهاش صحبت کن

احتمال اینکه پارتنرت راجع بهش بهت دروغ گفته باشه هم زیاده، شک کن

من دیدم توی دوستام دختره هیچ مشکلی نداشت ولی پسره بی دلیل ولش کرد خوشی زد زیر دلش بعدش که با اکانت فیک رفته بود سراغش، کلی به دروغ راجع به دختره حرف زده بود که با این یکی اوکی بشه

زن عشق سابقمهاون آدم بعد من رفت اینو گرفت

اوه ببخشید 🤦🏻‍♀️😂فکر کردم زن سابق عشقت

نصفه شبه خوب نخوندم

خب هر گلی به سر شما زده به ایشونم میزنه

فدای سرت

شاعر میگه، تو بمان و دگران واااای به حال دگران

این بدبخت خدازدس حالا زشت و قشنگش فرقی نداره

میگن که، نترسم که با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنی👌🏻

شاعر شدی نصف شبی😂 مرسی یکم ارومتر شدم

😂😂🤣🤣🤣

والا به خدا که همینه👌🏻👌🏻

تازه اکثرا اون عشقای اول طرف عمیق تره با بعدیا فقط کاربلد تره ولی سطحی تر

مثلا خیلی وقتا دختر پسرا از اولین رابطشون که بیرون میان بیشتر غصه میخورن تا رابطه های بعدی، البته بستگی به تایم و شدتش هم داره که اینجا نمیگنجه😂

ولی در کل گلی به سر اون بنده خدا هم نمیزنه

فقط الان موفق شده گولش بزنه یا به قولی مخشو بزنه وگرنه همون آدم قبلیه👍🏻