2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره جدیدا دارم صدمووبراش میزارم

خب اشتباه میکنی .هر چی بیشتر وابسته بشی اون ازت دورتر میشه  برو دنبال اهدافت خودتو سرگرم کن کلاس برو کتاب بخون با دوستات برو بیرون .اصلا بیکار نشو

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

من فقط به خانواده‌م به شدت وابسته ام

مثلا نمی‌تونم یه شبم خونه ی مادربزرگم بمونم، چون دلم واسه داداشم تنگ میشه

نسبت به مامانمم همین طورم

اما نسبت به پسرا نشده این احساس رو داشته باشم🤔

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من فقط به خانواده‌م به شدت وابسته اممثلا نمی‌تونم یه شبم خونه ی مادربزرگم بمونم، چون دلم واسه داداشم ...

منم مث توم بخدا یشبم نمیتونم از خانوادم جدا شم گریم میگیرع شاید باور نکنی 

نامزدمم از لحاظ چت وابستم ی شب حرف نزنیم گریم میگیره

خب اشتباه میکنی .هر چی بیشتر وابسته بشی اون ازت دورتر میشه برو دنبال اهدافت خودتو سرگرم کن کلاس برو ...

نامزدم نمیزاره با دوستام برم بیرون خانوادم ک بدتر

تنها سرگرمیم دانشگا رفتنه

خودمم ب کل انگار افسردم یا روانی دست خودم نی همش تو رخت خابم

هیچ دوستیم ندارم

ینی انقد از بقیع ضربه خودم ب همه بدبینم

کتاب دوس دارم بخونم اما متاسفانه گروننن🥴کتابخانه ام ک نمیتونم برم

اگ از مجازی ی سایتی چیزی میشناسی کتاب رایگان در اختیار بزاره میشه بگی

منم مث توم بخدا یشبم نمیتونم از خانوادم جدا شم گریم میگیرع شاید باور نکنی نامزدمم از لحاظ چت وابستم ...

آره واقعا خیلی سخته واسم

حسودیم میشه به اینایی که وابسته نیستن و حتی مهاجرت می‌کنن

اما خب از طرفیم میگم خوبه دیگه، همیشه ور دل مامانمم، خدای نکرده زبونم لال، اتفاقی واسه‌ش بیوفته، حسرت به دل نمی‌مونم

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

آره واقعا خیلی سخته واسمحسودیم میشه به اینایی که وابسته نیستن و حتی مهاجرت می‌کنناما خب از طرفیم میگ ...

من نامزدم تو کوچه مامانم اینا خونه خریده برا زندگیمون🥴🤣مطمعنم ازدواجم کنیم باز ور دل مامانمم

اینطور خیلی بده خدای نکرده ی اتفاق بیوفته برا خانوادم یا مادرم من میمیرم

نامزدم نمیزاره با دوستام برم بیرون خانوادم ک بدترتنها سرگرمیم دانشگا رفتنهخودمم ب کل انگار افسردم یا ...

به نظرم نامزدی با این آدم رو تموم کن عزیزم

یعنی چی نمی‌زاره برم با دوستام برم بیرون😐

منم اصلا اهل دوست و رفیق بازی نیستم

چون ضربه هم خوردم، دیگه رفت و آمد ندارم

اما اجازه ندادن اونم نامزد بحثش جداست

ن دانشگارو میزارع فقط سرگرمیم دانشگاس

ولی نمیزارع با مثلن همکلاسیو اینا بیرون برم

دوستام ک هیچ انقد بم ضربه زدن ک ب همه بدبینم

من اینو واقعن خیلی دوسش دارم 

به نظرم نامزدی با این آدم رو تموم کن عزیزمیعنی چی نمی‌زاره برم با دوستام برم بیرون😐منم اصلا اهل دوس ...

ن دانشگارو میزارع فقط سرگرمیم دانشگاس

ولی نمیزارع با مثلن همکلاسیو اینا بیرون برم

دوستام ک هیچ انقد بم ضربه زدن ک ب همه بدبینم

من اینو واقعن خیلی دوسش دارم

من نامزدم تو کوچه مامانم اینا خونه خریده برا زندگیمون🥴🤣مطمعنم ازدواجم کنیم باز ور دل مامانمماینطور ...

🤣🤣🤣

منم اون روز به مامانم میگم ازدواج کنم، خونم رو توی ساختمون شما می‌گیرم

مامانم میگه برو بابا، می‌خوام دور شی ازم راحت شم🤣🤣🤣

آره منم احساس می‌کنم می‌میرم اگه چیزی بشه😭💔