2777
2789
عنوان

یه چیزی تو اینستا دیدم خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 25 پست
خوب اونا مال یه قاره دیگنو ادمای مثل خودشونو ترجیح میدن.مگه ایرانیا نبودن میگفتن جنگ اوکراین به ماچه ...

ایرانیا احیانا یادتون نیست چقد هشتگ میزدن برا اوکراینیا!؟😳

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش پیشونی فلسطینی ها هم مثل اوکراینی ها بلند بوددوساله زیر فجیع ترین بمباران ها و قحطی و سرمازدگی د ...

یجا خوندن المان ب اوکراینیا اسکان رایگان هم میداده 

.

یجا خوندن المان ب اوکراینیا اسکان رایگان هم میداده

سازمان ملل رو بگو که چقدر براشون تلاش کرد 

اما فلسطین چی؟ فقط ابراز نگرانی

خدا مرگشون بده که جون این همه زن و بچه براشون مهم نبود و نیست 

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

@دخترآروم عزیزم خیلی ممنون از توضیحاتتون همشو خوندم😘

خواهش عزیزم دیدم خیلی بدی از شیراز و اصفهان گفتن اینجور نیست سطح علمی اصفهان خبر ندارم اما اگه پوشش مشکلی نداری شیراز و اصفهان برابرند

و شیراز اصلا کثیف نیست واقعا این یکی رو اصلا برنمیتابم🤣

و مردمش هيچ شباهتی ب بندر نشین ها ندارند

به امید روزهای خوش 💝

نه والا !کاملا برعکسچه توی توییتر چه اینستا

اون ادما به مردم اواره سوری عراقی به چشم اواره های افغانی از دید ما نگاه میکنن اونا خاورمیانه ای هارو به چشم تروریست میبینن.ولی اوکراین و ادماشو دیده بودن که مثل خودشون تورفاه کامل بودن طالب جنگ نبودن پس زاحتتر همذات پنداری میکنن

خواهش عزیزم دیدم خیلی بدی از شیراز و اصفهان گفتن اینجور نیست سطح علمی اصفهان خبر ندارم اما اگه پوشش ...

نه اتفاقا پوشش رو دوست ندارم سخت گیر باشن 😁

بنظرتون شغل دانشجویی راحت پیدا میشه توی شیراز؟

.