2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7778 بازدید | 265 پست

من ۲۳سال پیش به دومی فکر نکردم که دنیا گل و بلبل بود تو چه دلی داری به سومی فکر میکنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی هارو شنیدم زیر نظر دکتر هم بودن اما به جنسیت دلخواهشون نرسیدن..از این میترسم

تنها راهش آی وی افه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

چون نظر خواستی میگم من اگه جای شما بودم حتما میاوردم معلومه خیلی زرنگی که با وجود دو تا بچه تونستی درستو بخونی و کارمند هم هستی به نظرم افرادی مثل شما میتونن بچه های درستی تحویل جامعه بدن