2777
2789
عنوان

نه هفتمه بیاین بگین جنینم دختره یا پسر🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 208 پست
عزیزم من سر پسرام عاشق ابدوغ خیار بودم یعنی یه قابلمه هم میدادن میخوردم ...انشاالله بچت پسره ..میدون ...

جدی من دوغ و خیار خیلی میخورم خدا کنه پسر باشه چون دیگه بچه نمیارم

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

اینک میگی لاغر شدی بچت پسره

ایشالا ک پسره

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینک میگی لاغر شدی بچت پسرهایشالا ک پسره

خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم ممنون

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

میگن سمت راست پسره برات دعامیکنم عزیزم چون منم دوس دارم دومی پسرشه

ممنونم عزیزم خدا انشالله به شماهم یه پسر بده

دخترتون کدوم سمتی بودش

اونم سمت راست بود واسه همین ترس داررم 

ایشالله که دختره

ممنون ایشالله خدا کمکتون کنه دلتون صاف شه

ممنون ایشالله خدا کمکتون کنه دلتون صاف شه

مرسی عزیزم ایشالله شما هم خدا کمک کنه طرز فکر خانواده شوهرتون درست بشه که روی شما هم تاثیر گذاشته شما من در حدی نیستم که نظری بدم ولی واقعا شما باید به دختر داشتنتون افتخار کنین که اونا حسودی کنن و دنبال دختر باشن چرا شما باید پسر بخوای؟ چرا اونا دختر نخوان؟  

مرسی عزیزم ایشالله شما هم خدا کمک کنه طرز فکر خانواده شوهرتون درست بشه که روی شما هم تاثیر گذاشته شم ...

ببین عزیز دلم بخداوندی خدا قسم دخترمو با هیچ چیز تو دنیا عوض نمیکنم اینقد دوسش دارم بهشم افتخار میکنم صد تا پسرم بیارم از دوست داشتنم به دخترم کم نمیشه اتفاقا عاشق دختر بودم از اولش ولی تو داستان خانواده شوهرمو نمیدونی تا چقد پسر دوستن جاریم پسر داره خواهرشوهرم پسر داره منم دختر دارم رو چشام میزارمش ولی اینا از عهد بوقن شوهرمنو هم مثل خودشون کردن پسر دوست دارن اینقد این مدت استرس کشیدم همه موهای سرم ریخته😭 بخدا من جلو خودشون وقتی میگن پسر باشه خودمو نارحت میکنم چه فرقی داره دخترو پسر این حرفو نزنید ولی نیش و کنایه هاشون تمومی نداره به خدا جای من نیستی ببینی چیا میگن اصلا ناخواسته هم باردارشدم وگرنه اصلا قصد بارداری نداشتم

وقتی دراون شرایط قرارنگیری نمیفهمی

اره دقیقا بخدا هیچ کس نمی فهمه چه شرایط سختیه موهای سرم از استرسی که بهم میدن ریخته کلا😭