2777
2789
عنوان

نه هفتمه بیاین بگین جنینم دختره یا پسر🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 208 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بعضی اوقات

پس پسره مبارکه 

خواهر دوستم مادر شوهرش ۹تا پسر داره به شدت پسری هستن مخصوصا شوهرش دوتا دختر خودش آورد سومی رو به هوا پسر آورد شد دختر دوباره ناخواسته باردار شده اینم دختر مادرشوهرش گفته باید بندازید فرض کن پنج ماهشه هنوز به شوهرش از ترس نگفته بعد عروس پایین نذر کرد خدا بهش دختر بده سه تا پسر آورد نشد همه چیز دست خداست بسپرش به خودش من اینقدر گوجه می‌خوردم که حد نداشت زیاد نخور برا بچه خوب نیس از بوی مرغ متنفر بودم کل بارداری لب نزدم عاشق گوشت بودم بومن سمت راست بود پسر شد اما اگه شکمت نبض میزنه زود صد درد صد پسره 

اقدام نبودی؟

نه بخدا ناخواسته اصلا نفهمیدم چجوری شد شوهرمم اینقد مطمین بود که نریخته حد نداشت از تعجب شاخ دراورده بود

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

راست

😱یکی از روش های تعیین جنسیت فرزند 👇🏻

❇️بدون هماهنگی با مادر، به شخص باردار میگوییم یک جا بایستد و سپس یک قدم  جلو بیاید، اگر اول پای راست را جلو گذاشت جنسیت با پسر است، در غیر این صورت جنین دختر است.
البته نمیدونم چقدر دقیقه 

😆

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پس پسره مبارکه خواهر دوستم مادر شوهرش ۹تا پسر داره به شدت پسری هستن مخصوصا شوهرش دوتا دختر خودش آورد ...

اره هرچی دوست داشته باشی برعکسش میشه منم به این حرف ایمان دارم

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم