2777
2789
عنوان

عشق همینه

62 بازدید | 11 پست

عشق یه حس خوب به یه آدم هست اونم نتیجه ی هورمون ها هست اگه مدت زمان زیادی با اون آدم وقت بگذرونی هیجان رابطه میره مخصوصا بعد ازدواج 

بزارید اینو بگم اگه می‌خواید یه مرد عاشقتون باشه بزارید اون عاشق تر باشه ترس از دادنتون رو داشته باشه 

فقط باید بیشتر عاشق خودتون باشید خودتونو بپرستید 

عشق و پیچیده نکنید بعد از رفتن یه آدم هیچکی نمیمیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیمیری ولی مثل قبل نمیتونی زندگی کنم

اگه بخوای بهتررر از قبل زندگی می‌کنی 

بهت بگم اینو مرد ها اصلا عشق رو جدی نمیگیرن 

نمیگم عاشق نمیشن ولی راحت کنار میان 

تنهایی اونقدر هم بد نیست تو وقتی تنهاییت خوشحال باشی مرد ها برات میمیرن رازش همینه زمان زیادی گذشت اینارو فهمیدم

اگه بخوای بهتررر از قبل زندگی می‌کنی بهت بگم اینو مرد ها اصلا عشق رو جدی نمیگیرن نمیگم عاشق نمیشن ول ...

دقیقا وقتی که دیگه تصمیم میگیری اون طرف برات مهم نباشه و قوی باشی و واسه خودت زندگی کنی بیشتر بیشتز بهت علاقه پیدا میکنه

دقیقا وقتی که دیگه تصمیم میگیری اون طرف برات مهم نباشه و قوی باشی و واسه خودت زندگی کنی بیشتر بیشتز ...

مرد ها ببینن تو تنهایی آدم خوشحالی هستن میفتن به پات 

مشکل دخترا اینه بعد رابطه میچسبن به طرف پسره فکر می‌کنه دختر رو به دست آورده فقط در هر صورت پسر باید بفهمه هیچ وقت صاحب تو نیست تو خوشحالیت به اون گره نخورده 

مرد ها ببینن تو تنهایی آدم خوشحالی هستن میفتن به پات مشکل دخترا اینه بعد رابطه میچسبن به طرف پسره فک ...

دقیقا 

هزار کیلومتر بیشتر ازم فاصله داشت بهش گفتم بیا پیشم گفت فعلا نمیتونم فلان موقع میام چند وقت قبل روز اومدنش گفت نه نمیتونم بیام و... بحث کردیم یکم منم از سر لجبازی گفتم اصلا برام مهم نیست برام خواستگار اومد میخوام جواب مثبت بدم ازدواج کنم دیگه از زندگیم برو درجا پاشد اومد شهرمون کلی گریه کرد چند روز موند هی زنگ میزد میخوام با خانوادت صحبت کنم و... ولی من لج کردم گفتم نه و ازدواج کردم

مردا تا وقتی ترس از دست دادن نداشته باشن خیلی شاخن

دقیقا هزار کیلومتر بیشتر ازم فاصله داشت بهش گفتم بیا پیشم گفت فعلا نمیتونم فلان موقع میام چند وقت قب ...

آره جدی نگیریشون جدی می‌گیرنت 

اون اوایل رابطه هست خوششون میاد براشون میمیری بعد یه مدت که بگذره باید نشون بدید حالت بی اونم خوبه 

خوشحالم که اینو فهمیدیم خیلی از زن ها تا آخر عمرشون اینو نمیفهمن