2777
2789
عنوان

شوهرم از کارش اومد بیرون چطوری کنارش باشم و غر نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه جنم کار داره دوباره ی کار خوب پیدا میکنه همیشه بیرون شدن از کار به معنای تموم شدن رزق و روزی شما نیست بعضی وقتا پیشرفت حساب میشه

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

اره میدونم بیکار نمیشینه و اینجام خیلی دووم آورده

خب پس غر نزن خدا روزی رسونه من ده بار شغل عوض کردم و الان بجایی رسیدم حقوقم بالای صد رسیده اگه همون شغل اولم بودم الان نه از لحاظ جسم توان ادامه داشتم نه روحی

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

مثلا داشتیم خونه میخریدیم ک اینجور شد

منم همون ماه اول بارداریم همسرم بیکار شد‌.حتما خیری توش هست.فقط کنار همسرت باش خدا بزرگتر از این حرفاست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
منم همون ماه اول بارداریم همسرم بیکار شد‌.حتما خیری توش هست.فقط کنار همسرت باش خدا بزرگتر از این حرف ...

میدونم که همه تلاششو میکنه برای آینده ما 

برای همین میگم  و چون خودم و میشناسم میخوام آرامش کنم ن که بدتر عصبی کنم