2777
2789

اوایل ازدواج گاهی میرفتیم خونه مادرشوهرم شامی چیزی 

جاریها و خواهرشوهرا برای شستن ظرفا غیب میشدن و کاملا هماهنگ بودن ک بندازن گردن من!!

یکی دوبار اینجوری شد...

من تنها شستم

ولی یه سری گفتم ب شوهرم من نمیشورم اونم قبول کرد...

خلاصه شام رو خورديم و جمع کردیم منم مث خودشون اینور اونور رو جمع و جور میکردم سمت سینک نرفتم

مادرشوهرم برگشت بلند گفت دستت درد نکنه ظرفارو هم بشور!!!

منم ب شوهرم نگا کردم گفتم بیا بشور حالا خودت

شوهرمم اومد بشوره منم آب بکشم.

بقیه هم سریع رفتن تو سالن نشستن

بنده خدا برادرشوهرم خجالت کشید پاشد اومد گفت من میشورم شما بشین...

منم نشستم

بعد اون قضیه هم زیاد نرفتم برای شام و ناهار

و دیگه هم دستور ندادن و حساب اومد دستشون با کی طرف هستن

افرین

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی اون همه آدم ظرفش رو شما میشستی عجب باسن‌گشادایی خوب کاری کردی

بخداااا تمام لباسام خیس میشد 

قابلمه هارو خیس میکردم دیگه نمیشستم ولی از پا می‌افتادم

نمیدونستم ک اینجوریه

گفتم یبار دوبار من میشورم سری های بعد اونا میشورن لابد

من نمی دونم این چه حرکتیه انگار خونشون ظرف نمیشورن خجالت نمیکشن غذا میخورن میندازن گردن دیگری معتقدم اینهامدیون بقیه میشن باید جوابگو باشن رو قیامت 

از اینجور آدمها تو همه خانواده ها پیدا میشه حق داری 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
من نمی دونم این چه حرکتیه انگار خونشون ظرف نمیشورن خجالت نمیکشن غذا میخورن میندازن گردن دیگری معتقدم ...

اصلا موقع خوردن هم حرکات بدی میکنن 

الان باز تاپیک میزنم...

رسما بی احترامی میکنن بمن

من دیگه یجور شده اصلاااا سالی یبار شاید برم سر سفره شونخیلی حرکات زشتی ازشون دیدم

ما دوتاجاریمم دوتا خواهرشوهرم داریم چه سنی چه وزنی ازما خیلی بزرگ ترن یکی هم مطلقه اس اونجاس .هرسری جاریم که کوچک تر آشپزی میکرد ظرفارو من میشستم کلی ظرف اونم تنهایی .تایسری خواهرا به جاریم میگن تو بپز زنگ میزنیم مریم ظرفشور بیاد بشور .بعدشنیدن این حرف هرسری برم مثل مهمون درحد سفره انداختن کمک می کنم حتی جمع ام نمی کنم شوهرم وبرادر شوهرمم یجور ادب کردم ما میشینیم داداشا چایی دم می کنن  میوه میارن میبرن جلوی ما خم وراست میشن اون لحظه قیافشون دیدنی

ما دوتاجاریمم دوتا خواهرشوهرم داریم چه سنی چه وزنی ازما خیلی بزرگ ترن یکی هم مطلقه اس اونجاس .هرسری ...

دقیقا منم اون شب شوهرم و برادراش ک ظرفارو انداختم گردنشون قیافه ی مادره دیدنی بود

جاریهام داشتن میترکیدن😂😂

ولی الان سالی یبار برم کمک میکنم همه چی تو ظرف اصلا 

من تا یه مدت انقد دوس داشتم به چشم بیام خوبی میکردم دیدم فایده نداره دیگه کشیدم کنار

نه والا من اصلا هدفم این نبود

گفتم یه سری من بشورم سری بعد یکی دیگه میشوره

نگو اینا کلا من ظرف شور دیدن