2777
2789
عنوان

میشه خانم های متاهل که از سرد مزاجی همسرشون رنج می برند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 152 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کم لطفی میشه به چنین مردهای 😂

من الان برام سواله اگه بعد عروسی بفهمم همسرم سرده چیکار کنم؟؟ میشه به زور مجبورش کرد؟؟ کسی همچین مشکلی نداشته دوستان؟

خیلییی برام مهمه لطفا هرکی پیامو میخونه جواب بده

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

شوهرم میگه چون رابطه عطفی و عقلیمون بهتر شده میل جنسیش کمتر شده

ازش پرسیدی یعنی؟؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

شوهره منم همینه هرچقدر به خودم‌میرسم‌براش مهم نیست ماهی یبارم‌شده سمتم نیومده منم نرفتم ولی خیلی بده

میدونی نمی خوام خیلی حرفها روتوسایت عمومی بگم .اماهرچقدر ازش فاصله بگیری اوضاع بدترمیشه 

یعنی انگارنه انگارکه این رابطه وجودنداره 

بشین خوشحال وشادباهاش فیلم ببین 

میری بیرون بگووبخندداشته باشه 

یعنی یه مدت فکرکن اصلا این چنین چیزی وجودنداره نه غصه بخور نه به روش بیار 

به یه مردگرم تبدیل نمیشه امازندگیت شادترمیشه ویکم ازلحاظ زمانی اوضاع بهترمیشه ،وحداقل محبت وابراز علاقه رومیتونی بگیری  

دیگه اینم یه مشکله ،حالا هرشب باهات می بود 

ولی بددهن می بود،یا کتک میزد یا اهل خیانت بود ،مثلا فایده داشت 

بهترازسایرمشکلات ،همه دوست دارن زندگی بدون مشکلی داشته باشن ،اماوقتی سرراهت قراربگیره ،باید مدیریتش کنی ،چاره نیستی 

نه فکر نمی کنم خودش ممانعتی درباره اینکه میل جنسیش کم شده نداره

انشاءالله که همینطوره منم همسراولم فکر میکردم سرد شده بعد چند وقت گند کارش درومد  ..میگفت خستم  ذهنم مشغوله چرت میگفت