2777
2789
عنوان

هیچی به ذهنم نمی‌رسه ولی پر بازدیدم کنید آرزومه اه 🤦😂🫨

| مشاهده متن کامل بحث + 12713 بازدید | 770 پست
فدای تو نازنین مجردم دعا کن مشکلاتم حل بشه ممنونم ازت

انشالله اگه لایق باشم چشممممم

برا مشکلاتت از ته دلت با ایمان به خدا یه چهل روز سوره ی یاسین و چهار قل رو بخون انشالله که حل بشه، وقتی داری سوره ی یاسین می‌خونی تمام حواست اون لحظه به اون سوره معنیش باشه انشالله حاجت روا شی عزیزم

🕋🕋☪️🕌📿🕋 🕋☪️🕌📿🕋سلام🕋☪️🕌📿🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋☪️🕌📿🕋خدایا🕋🕋📿🕌🕋🕋شکرت🕋🕋📿🕌☪️🕋 خدایاشکرا اللعم صل علی محمد(صل اله علیه و آله وسلم)وآل مخمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکراالله شکرت خداشکراالله شکرا الله شکرت خداشکرت🕋🕋📿🕌☪️🕋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا که تاپیک دوستمون پربازدید شد واسه منم نفری یه صلوات برای حاجتم بفرستین قربون همتون❤

حتما

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

انشالله اگه لایق باشم چشمممممبرا مشکلاتت از ته دلت با ایمان به خدا یه چهل روز سوره ی یاسین و چهار قل ...

ممنونم گلم الهی توهم حاجت روا بشی 

ان شاء الله اینطوری درسته عشقم 😍😘

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚