2777
2789

میدونم یه جای کار میلنگه. یا اون من نمیخواد یا اصلا خدا نمیخواد ما بهم برسیم. خسته شدم. دلم براش تنگ شده. من راضی نمیشم به نداشتنش. شبا خوابم نمیبره. دوست دارم ببینمش. دوست دارم کنارم باشه. دوست دارم باهاش ازدواج کنم من اونو میخوام حتی اگر به صلاحم نیست ولی انگار هیچکس و هیچ چیز تو این عالم نمیفهمه🥺

من چطور باید با نبودنش کنار بیام؟ 

نگین گذر زمان که ۸ ماه گذشته و هیچی نشده بدترم شده

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺 تا امید نشو ولی بعضی وقتا یه چیزی می‌خوای برات خوب نیس در عوض خدا خوبشو می‌ذاره سر راهت صبر کن

من خوبشو نمیخوام من همینو میخوام ای کاش خدا اینو بفهمه

من انقد خوشحالم که دعاهام مستجاب نشد تا با اون عن ازدواج کنم نگو خدا یه کیس بهتر برام کنار گذاشته بو ...

من دنبال کیس بهتر نیستم من همینو میخوام

در ضمن پسری که دوسش دارم خیلی هم خوبه تو این روزگار ازش کمیابه و مثلش پیدا نمیشه. نصف دخترا ارزو شونه همچین مردی رو داشته باشن

تو هم همچین تجربه ای داشتی؟

اره دقیقا یه سال پیش یادمه کلی نذر و دعا و ختم قرآن گرفتم ولی خدا اونو نداد بجاش الان نامزدم خیلی بهتر از اونه

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

خب خداروشکر

غصه نخور گلم فقط بهت بگم صبر کن صبر کردن ب رضای خدا خیلی پاداش بزرگی داره توکل کن ب بخدا مطمئن باش تنهات نمیذاره

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

غصه نخور گلم فقط بهت بگم صبر کن صبر کردن ب رضای خدا خیلی پاداش بزرگی داره توکل کن ب بخدا مطمئن باش ت ...

من دیگه از صبرکردن خسته شدم. صبر ادم هم یه حدی داره. دلم براش تنگ شده. این روزا خیلی بی تابی میکنم. همش عکساشو نگاه میکنم قربون صدقه اش میرم. اون یه فرشته بود.