2777
2789
عنوان

خاستگار مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 29 پست
چقدر بد حرف میزنی آدمی که عقاید مذهبی داره ممکنه با شما سازگار نباشه ولی اینکه بخوای بهش بگی چرت تری ...

ببین حق میدم ولی باعث شده بخوام خودمو بندازم تو بیابون از دست کاراش

کسی نمیتونه مجبورت کنه اگه خودت نخوای سلیطه بازی در بیار فوقش کتکه ولی در عوض به خواستت میرسی

اوه انقدر کتک تو بچگی و نوجونی از دست اینا خوردم

فقط نفرین و اه ناله هم می‌کنه 

ی بار جوری کتکم زدن بردنم بیمارستان از دست و پام عکس گرفتن ببین شکسته یانع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی داشت الان ..من خودم اهل نماز وقرآنم و...شوهرم برعکس حتی چندبارم متوجه شدم شرابم خورده،نماز اینا که اصلا ..بهشم بارها گفتم بخون دیگه گوش نمیکنه مشکل خودشه منم دیگه بیخیال شده م ..هرکیو تو قبر خودش میزارن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کسی نمیتونه مجبورت کنه اگه خودت نخوای سلیطه بازی در بیار فوقش کتکه ولی در عوض به خواستت میرسی

حالا اگر منو دیده باشی بچه ساده ایم بخدا لنگه نداره

از روز ازل بفکر درس بودمو ورزش

الانم همش کار و درسه زندگیم

براشم ارزش قائلم ولی نمیفهمن ووقت منو میگیرن

روزایی ک توش میتونه پیشترفت و موفقیت باشه

به بطالت می گذره

اوه انقدر کتک تو بچگی و نوجونی از دست اینا خوردمفقط نفرین و اه ناله هم می‌کنه ی بار جوری کتکم زدن بر ...

من اگه جات باشم با یه آدم مذهبی هم که شده ازدواج می کنم از دست اینا فرار می کنم🤣

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
چه ربطی داشت الان ..من خودم اهل نماز وقرآنم و...شوهرم برعکس حتی چندبارم متوجه شدم شرابم خورده،نماز ا ...

من نمیخوام  شوهر مذهبی داشته باشم

چون پدر مادر خودم مذهبی بودن

و بیچارم کردن 

هر حال روز بدی دارم بخاطر ایناست

بعید میدونم چندان هم مورد تایید خدا باشن

و نوجون تر هم ک بودم

از ی ادمی خوشم اومد ک خیلی مذهبی بود

حالا شغلشو نمیخوام بگم چی بود

ولی سالها بمن وعده ازدواج داد

هی گفت امروز فردا

منم خیلی احمق بودم

اصلنم ادم مناسبی نبود برامن بزرگ شدم دیدم اه من چقدر اینو نمیخوام

و چقدر وقت منو گرفته 

من اگه جات باشم با یه آدم مذهبی هم که شده ازدواج می کنم از دست اینا فرار می کنم🤣

خیلی خاری و خفت بسر من اوردن

نمی‌خوام بگم دختر کبریت فروشما نه

ولی جدای از اون کتک ها و فوشها و تهمت ها

فضای جالبی هم بینمون نبوده

محبت نبوده

گوش شنوایی برامن نبوده

دوتاتون چندسالتونه

من ۲۵ سالمه

مادرم ۵۰

ولی خیلیییی خودشو پیر و ژکوند کرده

دائم تو فاز بیماریه

در حالیکه هیچ وقت حال روحی یا جسمی بد ما براش مهم نبوده

ی سرما خوردگی ساده ک داریم

هفتصدتا غر میزنه

ولی خودش اجازه داره تااخر عمرش بدلایل مختلف خود ساخته بیمار باشه

اخه خود مادرم همچین ازدواج جالبی نکرده بود ک دائممم تو مغزشه من ازدواج کنم

چ فشاریه

من از کجا اصلا شوهر مناسب خودمو پیدا کنم ؟

فروشیه ؟

بخدا حاضرممم ب ازدواج ولی نه با آدمایی که اینا میگن

از چاله در میوفتم ب چاه 

خیلی خاری و خفت بسر من اوردننمی‌خوام بگم دختر کبریت فروشما نهولی جدای از اون کتک ها و فوشها و تهمت ه ...

اتفاقا پسرای مذهبی نه مذهبی نما! زندگی باهاشون خیلی راحته و خیلی عاشقانه و با انصاف زندگی میکنن. متاسفم که خانوادت باعث شدن که از مذهب زده بشی. انشالا که یع انسان واقعی  سر راهت قرار می گیره و مزد صبوریات را می گیری❤

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

دعا کنید برامن از این زندگی خلاص شم

هرجوری که خیره 

اگر درسه

اگر مهاجرته

اگر شوهر کردنه

من مطیع امر الهی ام 

فقط میخوام زندگی خوب و بهتری از الانم داشته باشم

چقدر احساس رنج میکنم

و بخاطر اینکه هیچ کسی ندارم میام اینجا تایپک میزنم

این روزا برامن ته خطه واقعا