2777
2789
عنوان

نمی‌دونم جدا بشم یا نه

194 بازدید | 21 پست

شوهرم خیلی دوسم داره ولی وضعیت خونوادگیش بده، فرهنگی و اخلاقی و مالی. فقط بخاطر عشق بی نهایتمون ازدواج کردم اما خواهر و مادر و پدرش معتادن، خود شوهرم سالمه اما من میترسم پسفردا روزی بچه دار بشم و بچم بین همچین ادمایی بزرگ شه. دلیلای دیگه هم دارم اما میترسم اینجا شناسایی شم. طبیعیع که به طلاق فکر میکنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردم 

خانواده طرف واسم خیلی مهمه ملاک اصلی 

زندانی و سابقه زندان رو کنار میام باهاش با اینکه بابام سرهنگ بوده 

ولی اعتیاد خانواده رو اصلااااا نمیتونم کنار بیام 

اختلاف مالی فرهنگی هم واسم مهمه ک زیاد فرق نکنیم 

سرو وضع مادرشم برام مهمه 

من اصلا شروع نمیکنم ک بخوام جدا بشم

یه جور هایی حق داری ولی از نطری هم به خانواده شوهرت چی کار داری رابطه نداشته باش باهاشون رابطه خودتو ...

چند وقت پیش اومده بودن خونمون و بساط تریاکشون به راه بود من خواستم برم بازار به بهونه خرید شب چله که حداقل ریخت اینارو نبینم. شوهرم دستمو کشید آورد خونه. 

اولش ندیدی،؟؟؟خانواده اشو

خیلی تعریف کردن که ادمای سالمی هستیم و قسم میخوردن. متاسفانه خیلی از خونوادشون تحقیق نکردیم چون شهر دیگه هم بودن سخت بود. دیدم پسرشون آدم سالمیه و سر به راهه(اون زمان) گفتم اوکی اگه پول ندارن عوضش ادمای خوبی اند. خیلی هم شوهرم منو دوست داره و التماس خونوادم میکردن که اوکیو بدن. ولی عاقبتم این شد