2777
2789

اینو به چشم دیدم که بیشتر دخترا خصوصا همکلاسیا هم توی دوستی و هم مخصوصا موقع امتحانات اصلا حاضر نیستن به هم کمک کنن به شدت حسود و زیرآب زن و بدذاتن اصلا پشت هم نیستن و هوای همو ندارن!!!

برعکس پسرا که همیشه دوستای بهتری برای هم هستن و هوای همو دارن و خیلی حامین 

واقعا چرا اینجوریه با اینجور افراد باید چطوری برخورد کرد؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای واقعا همینه اون زمانی که دبیرستان بودم فکر میکردم دبیرستان بده اما وقتی اومدم دانشگاه واقعا فاجعه بود بیشتر دانشجو های دختر سعی میکردن با اساتید صمیمی بشن زیر آب همو میزدن تقلب نمی رسوندن خیلی بد بود

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟

ببین من ازدواج کردمه بودم سال دوازدهم بودم یه روز امتحان داشتیم واقعیتش من تا سال اخرم معدلام ۲۰ بوده همیشه تو یکی از تاپیکام کارنامه هامو گذاشتم اون روز من ۲۰ شدم طبق روال نمرات همیشگیم و تمام کلاس نمره زیر ۱۳ گرفتن و به خاطر حسادت تمامشون کلاسو ول کردن و به قول خودشون اعتصاب کردن که چرا یه دختر متاهل تو کلاس ماست ....حتی دوستای خودم حسادت توی دخترا موج میزنه موج

دقیقا موقع امتحانا میگن اصلا نخوندیم ولی نمره بالایی میگیرن چقدر از این آدما بدم میاد

منم از همونا بودم،  چون دقیقه نودی میخوندم و میومدم سر امتحان،  تقلب هم نمیرسوندم و نمیگرفتم چون هم میترسیدم ، هم اضطراب شدید میگرفتم ، چرا باید از من بدشون بیاد؟ 🤔

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

منم از همونا بودم، چون دقیقه نودی میخوندم و میومدم سر امتحان، تقلب هم نمیرسوندم و نمیگرفتم چون هم ...

نمیدونم والا بعضیا از قصد و  بخاطر حسادت اینطوری میگن

اگر سفر نروی،لباس نخری،پولاتو خرج نکنی،تو پولدارترین فرد قبرستان خواهی بود..💎🤏
دقیقا موقع امتحانا میگن اصلا نخوندیم ولی نمره بالایی میگیرن چقدر از این آدما بدم میاد

به مولا یکیشونو دیروز دیدم و واقعا دروغ میگن من خودم شده نخونم و ولی نمره بالایی بیارم چون اون درسو توی طول سال خوندم ولی اونا واقعا نخوندننن😐😐