2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا چیزی خوردی که اذیت میکنه

امشب و یه قرص بخور

ولی فردا برو عطاری بارهنگ بخر 

یه استکان عرق نعنا و یه قاشق چاییخوری بارهنگ و بزار ۵دقیقه بجوشه با یه قاشق عسل بخور مثل اب رو اتیشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
احتمالا چیزی خوردی که اذیت میکنهامشب و یه قرص بخورولی فردا برو عطاری بارهنگ بخر یه استکان عرق نعنا و ...

او جه جالب ممنونم🧡💛💙

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

معده ات سرد شده معلومه هله هوله فست فود زیاد میخورینسخه بارهنگ عرق نعنا خیراندیش چهل شب انجام بده خو ...

ممنونم💜💚💛 نه والا فست فود نمی‌خورم امروز خیر سرم اومدم یه چیز سالم بخورم سالاد و یه ورقه نون تست خوردم اینجوری شدم

ممنونم💜💚💛 نه والا فست فود نمی‌خورم امروز خیر سرم اومدم یه چیز سالم بخورم سالاد و یه ورقه نون تست ...

معده ات سرده ضعیفه سالاد و میوه ی خام رو نمیتونه خوب هضم کنه اسید زیاد ترشح میکنه یه مدت خام خواری نکن اون نسخه رو هم انجام بده خوب میشی

معده ات سرده ضعیفه سالاد و میوه ی خام رو نمیتونه خوب هضم کنه اسید زیاد ترشح میکنه یه مدت خام خواری ن ...

باشه ممنونم💛💛💛🧡🧡🧡