2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها عروسی های یاسوجی ها چطوره؟بعد توی شهر لباس پوشیدنشون چطوره؟؟شلوار و لباس محلی می پوشن توی خیا ...

عروسی هاشون 

در کل عروسی لرا خیلی شلوغه 

ی مقدار یه رسوایی هم هست که اینجا نمیشه گفت 

پوشیدن لباس محلی اجباری نیست که

ولی خب معمولا تو عردسیا خیلی میپوشن

😂 نه عزیزم‌تو خیابون نمی‌پوشن که امروزیا

اونایی که میبینی نسل های قبلا 

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎

عروسی هاشون در کل عروسی لرا خیلی شلوغه ی مقدار یه رسوایی هم هست که اینجا نمیشه گفت پوشیدن لباس محلی ...

اره اینم خودش میگفت شلوغه

ولی گفت بستگی به دو طرف داره مهمون چقد دعوت کنن

مثلاااا چیکار میکنن؟😅😅🫢

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

سلام خووار، بفرما نون تنیری تازه😃

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz

بچیل اشنوفتین تودهدشت یه کر۲۲ساله دوتا کر۲۲سالنه باکلاش تیربار کرده یکیش هم پیشش فرارکرده اوضاع استا ...

نه گل همه جا ای چیل هسه ولی چون استان کم جمعیت خیلی زی داخل کل کشور پخش ایابو همش تقصیر ای پیجل اخبری اینستایه 

اصن ایشا بگیت کو استان خبر قتل پخش ایکنه غیر از استان خمو .خمو داریم آبرو خمون ایبریم

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
اره اینم خودش میگفت شلوغهولی گفت بستگی به دو طرف داره مهمون چقد دعوت کننمثلاااا چیکار میکنن؟😅😅🫢

😂😂 بقول خودشون اینحا بگم جر وابو🤭

یکم یه ذره سنت ها رو سخت میگیرن

البته ما خودمونم لریم و همینطوریم 

کلا لرا همینن

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎

اره اینم خودش میگفت شلوغهولی گفت بستگی به دو طرف داره مهمون چقد دعوت کننمثلاااا چیکار میکنن؟😅😅🫢

😁 ولی عروسی لری زیر ۱۰۰۰ نفر دیگه ندیدما

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎