2777
2789
والا حمام عمومی شهرداری هم زنانه مردانه داره....این ساین برای خانم هاست نه آفابون و دختر بچه های مدر ...

هنگام تکمیل فرم عضویت ، جنسیت هم نوشته 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

امضای خودت😍😂 منم شاعرم ولی بی اسم و نشونی ، فقط شعر میگم همین😁

باریکلااا همینم باعث افتخاره دختر😍

ادم وقتی معروف بشه دلیل به موفقیتش نیست تو بعضی مواقع ممکنه یه شعر یا یه متنی رو بنویسی که کل زندگیتو متحول کنه یا مثلا خیلی آرامش بخش باشه برای خودت

این یعنی گل نهایی❤️

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا حمام عمومی شهرداری هم زنانه مردانه داره....این ساین برای خانم هاست نه آفابون و دختر بچه های مدر ...

و اسم سایت هم نی نی سایته! یه نی نی هم هم مامان داره هم بابا! 

ولی خب اینجا شده محفل غیبت کردن مادرشوهر و خواهر شوهر 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

و اسم سایت هم نی نی سایته! یه نی نی هم هم مامان داره هم بابا! ولی خب اینجا شده محفل غیبت کردن مادرشو ...

من کلا جایی ک مجلس زن ها باشه و ۲ تا مرد خاله زنک اون وسط باشه برم میاد 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
باریکلااا همینم باعث افتخاره دختر😍ادم وقتی معروف بشه دلیل به موفقیتش نیست تو بعضی مواقع ممکنه یه شع ...

مرسی قشنگم 

اره همینطوره واقعا🥰👍

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰