2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112645 بازدید | 1201 پست

خراب دو عالم بود😂😂😂زندگیشم هیشکی نداره

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

من خودم همه بهم تیکه مینداختن و یه جوری نکاهم میکردن تا مدت ها 

ولی نمیدونم چشم خورم یا چی زندگیم جهنمه از جهنمم بدتر ورشکست شد بی پول شد درد بی درمون گرفت اخلاقش سگ شد دیگه شبیه پیرزن ها شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله خود من وبقران شاید باورت نشه همش تو چشمم چون کلا ارتباطی با کسی ندارم همیشه از اینو اون میفههمم دنبالم صحبت میکنن هروقتم سرکتاب برمیدارم باقران میگن چشم زخم وحسود داری 

شوهرم مثل خودش عالی شغل ثابت دارهشوهره خیلی پولداره خونشون خیلی بزرگ بود ماشین شاسی دارنتو مسجد مثل ...

خط آخرت منو یاد یه موردی انداخت که خانواده دختره روز عاشورا مخصوصا برنامه عرقخوری اجرا میکنن حالا میگی این حق الله خدا میبخشه و خونه ای که مینشستنم پدره از برادرش بالا کشیده بود ولی اون دختر الان خیلی خوشبخته...واقعا راز خوشبختی تو چیه؟

اصلا نمیتونم این حرفو متوجه شم که میگن ازدواج قسمته.یعنی قسمت یکی خوشبختیه قسمت یکی بدبختی و تنهایی؟ ...

خب کدوم عدالتی در جهان میبینی عزیز دلم ؟؟؟؟ 

روزانه هزاران نفر برا اثر جنگ میمیرن 

بر اثر گشنگی میمیرن 

عدالتی در این جهان وجود ندارد و الان اکثرا ب این نتیجه رسیدن 

ازدواج خوب هم قسمت و شانس من هم قبلا قبول نداشتمم 

میگفتم هر کس خودش سرنوشت خودشو تغییر میده 

ولی الان ب حرف قدیمی ها رسیدم 

دقیقا پشیمونی منو کجا مینشونیه 

چ بسا آدم های ک قبل از ازدواج فرد معقولی انتخاب کرده بعد زیر سقف کلا ی آدم دیگه بوده 

اره یکی از دختر خاله هام ، هیچکی فکر نمی‌کرد ازدواج موفقی داشته باشه چون گذشته خوبی نداشت 

موجود نری نمونده بود باهاش دوست نشده باشه ، منم هرسری میبینه میگه خاک تو سرت ت. دانشگاه رل نزدی ؟ عشق کت،  مجردی کن 

پارسال ازدواج کرد چه پسرییییی، آقا،  خانواده دار ، سر به زیر ، تحصیل کرده ، پولدار و.......‌ 

تو شهر رو پسره قسم میخورن ، انقد که آدم خوبیه 

شب عروسیش کل فامیل میگفتن چطور شده این پسره اینو گرفته 

دختر یکی از نزدیکانم.پدرش معتاده ،خود دختره اصلا سواد نداره،وضع مالی افتضاح،، با یه پسری ازدواج کرد خرپول، کلی طلا براش خریده،خونه ساخته،سفر وگردش وخرید، یعنی بنظرم خوشبخترین دختر فامیله، منم خیلی دوسش دارم، دختر خوش برخوردو سرزبون داریه،

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡

یکی از همکلاسیای قدیمم  دوران دبیرستان راستشو بگم این دختر به قدری زشت بود بهش تو کلاس میگفتیم شیوا ملخ موهاش عین سیم ظرفشویی لاغر سیاه دندونای نا مرتب یه بارم خرده بود زمین دماغش شکسته بود کج جوش خورده بود به خدا سوگند که هیچی اغراق نیس همش عین حقیقت اما بعد چندسال وقتی عکسای خودشو شوهرشو خونه زندگیشو دیدم از تعجب شاخ در آوردم به معنای واقعی شوهرش مولتی میلیارد  خوشگل خوشتیب خودشم کوبیده از نو ساخته بود  چه خونه و ماشینی!!فقط تعجب کردم همین  

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
خب کدوم عدالتی در جهان میبینی عزیز دلم ؟؟؟؟ روزانه هزاران نفر برا اثر جنگ میمیرن بر اثر گشنگی میمیرن ...

آره عزیزم شانس خیلییی تاثیر داره ولی به قسمت ربط نداره.خدایی که مارو خلق کرد قسمتمونو تنهایی نوشت؟کسایی که جدا میشن قسمتشون طلاق بوده؟اصلا نمیتونم همچین چیزیو قبول کنم‌.خداوند هیچوقت بنده هاشو ناراحت نمیکنه.

جنگ و گرسنگی تو جهان بخاطر بی عدالتی یه عده ای از آدماست تقصیر خدا نیست

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️