قیافش خیلی معمولی بود بعد دماغشو عمل کرد قیافش خیلی خیلی تغیر کرد و خوب شد ینی یه جورایی باکلاس شد
با دوس پسرش ازدواج کرد
پسره هم قیافش خوبه هم خوبه هم با اخلاقه هم با خانوادس هم وضع مالی خوبی داره هم خونه و ماشین داره ینی یه جورایی خودشون باورشون نمیشد این اومده خواستگاری در این حد
البته همه اینا ظاهریه نمیدونم در باطن چطورن ولی عین لیلی و مجنونن توی جمع ولی ظاهر طرفم خوب باشه خوبه دیگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۷سال از پسره بزرگتره ۱۰ سال هم زندگی کرده با یه مرد دیگه و جدا شده و بچه داره
قد و هیکل و قیافه در حد نرماله
خانواده همچین خاصی هم نداره
فقط فقط شانس عزیزم
پیشونی منو کجا می شونی
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه و پول و شغل و تحصیلات ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته و ازدواج موفقی داره که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....