2777
2789
عنوان

همیشه شب امتحانی ام😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 126 پست
چطوری تیزهوشان در اومدی با این هوش دایی جان؟

هوشم خیلی ام بالاس😁

آخه الان خوابم 

بعدشم نام کاربری هارو توجه نکردم  که گفته بودی زیست دارم

فکر کردم اون خانمه هست که گفت بچم ششمه😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی ، امیدوارم بتونی تیزهوشانی ها افسرده میشن و در آخر هم سال آخر از ترس خوندن خسته میشن .

والا من حاضر بودم برم تیزهوشان ولی الان انقدر عذاب نکشم

باید درسای دبیرستانو بین بقیه ی پایه ها تقسیم کنن

باید درسای بچه های ابتداییو سخت تر کنن

ادم تا بچس و سنش کمه میتونه درس بخونه و مغزش میکشه

بزرگ بشه که مشغله هاش زیاد شن و هزار تا بدبختی داشته باشه به چه دردی میخوره اخه..

هعی ، امیدوارم بتونی تیزهوشانی ها افسرده میشن و در آخر هم سال آخر از ترس خوندن خسته میشن .

مرسی

سعی میکنم خودمو نگهدارم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ایح ایح ارهمعلممون عقده ای دیگع بدترپارسالم یکی بود می‌خوابید دوسال هفتم و هشتم هم یهجوجه دانشجو بود ...

نه بابا بخون ۲۰درصد پایه است ۸۰درصد همون درسه دیگه مثلاً مطالب کلاس یازدهم درسته به دهم و قبلش بستگی داره اما محتوای اصلی از خود یازدهم طرح میشه نه دهم 

حداقل لغات رو بخون

نه من زبانم خوبه منتها این دوساله دبیره یه جوریه منم دیگه دوست ندارم بخونمش اسمش که میاد عزا میگیرم ...

معلم خیلی تاثیر داره 

من یادمه پارسال  معلم علوممون چون 

خیلی مهربون بود و خوب درس میداد 

منم ناخودآگاه میخوندم  با اینکه زیاد علاقه نداشتم

دوتا تاپیک اول مال من نیست.
نه بابا بخون ۲۰درصد پایه است ۸۰درصد همون درسه دیگه مثلاً مطالب کلاس یازدهم درسته به دهم و قبلش بستگی ...

لغات و بلدم فقط

بقیه نه

آخه الان چجوری تموم کنم 

کتابم نصفش خالیهه

دوتا تاپیک اول مال من نیست.
والا من حاضر بودم برم تیزهوشان ولی الان انقدر عذاب نکشمباید درسای دبیرستانو بین بقیه ی پایه ها تقسیم ...

درس خوندن حدی داره ، 

اگه اینجوری باشه کلا بچه از درس خوندن متنفر میشه

Zzzzz -

والا من حاضر بودم برم تیزهوشان ولی الان انقدر عذاب نکشمباید درسای دبیرستانو بین بقیه ی پایه ها تقسیم ...

نه بابا بستگی داره خودت چقدر بخونی 

ممکنه یکی بهترین معلم هارو ام داشته باشه اما نخونده متوسطه دوم براش هیچ فرقی نمیکنه 

بعد هم متوسطه دوم سال های پا.ره شدنه 

درس خوندن حدی داره ، اگه اینجوری باشه کلا بچه از درس خوندن متنفر میشه

والا من از بچگی درس نخوندم الانم از درس متنفرم

هیچ فرقی نداره خواهر بلاخره ادم متنفر میشه چه بخونه چه نخونه

تازه اونایی که نمیخونن متنفر ترن

چون هی استرسشو دارن..

ولی جدیاونی که هوشش کمه و تلاشش زیاده خیلی موفق تره:))

امیدارم همه موفق شن 

ولی نمیتونیم معیار بذاریم 

هرکی یهجوره