2777
2789
نه من شیر زد دارم اما خواهرم دوقلو داشت طلاق گرفت رفت خارج شوهرشم بچهاشو قبول نکرد گذاشت خونه ما من ...

چقد دردناک بوده طفلی ها بدون پدرو مادر .الان بزرگ شدن؟

شما چی کشیدین بدون تجربه دوتا بچه بزرگ کردین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد دردناک بوده طفلی ها بدون پدرو مادر .الان بزرگ شدن؟شما چی کشیدین بدون تجربه دوتا بچه بزرگ کردین

خیلی بی رحم بودن هم خواهرم هم شوهرش

واقعا بچهای خوشگل سفید شیرین نمی‌دونم چطوری دلشون اومد 

اره الان ۸ سالشونه دیگه از آب گل در اومدن 

من واقعا عذاب کشیدم بقول شما تجربه نداشتم واقعا سر دوقلو ها پیر شدم چون سنی نداشتم همش ۱۶ سالم بود

ولی برای بچهای خودم وارد بودم چیکار کنم

قربونتشیرین و پر زحمت .خدا بهم قوت بده بتونم ادامه مسیر بدم

انشاالله. سایتون همیشه مستدام❤️

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

[QUOTE=366242309]خیلی بی رحم بودن هم خواهرم هم شوهرش واقعا بچهای خوشگل سفید شیرین نمی‌دونم چطوری دلشون اومد  ا 

پدر و مادرشون دیگه نیومدن سمتشون؟

خدا شما رو عزت بده مادری کردید در حقشون

[QUOTE=366242309]خیلی بی رحم بودن هم خواهرم هم شوهرش واقعا بچهای خوشگل سفید شیرین نمی‌دونم چطوری دلش ...

پدرش بعد سه سال اومد گفت دلم تنگ شده براشون

اون موقع بزرگ بودن اما سه روز بیشتر جای باباشون نموندن جای منو دوست داشتن برگشتن خونه خودمون

فداتشم❤️ گذشت اون موقع ها