2777
2789
عنوان

بعضیا چقد راحت دل میشکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 71 پست
یه عمه ای دارم پیره... میگه خدا بهت رحم کرده دختر داده...فقط از خدا بخواه داماد خوب نصیبت شه که از پ ...

دختر هیچوقت مادر رو ول نمیکنی اگه میخوای بچت برات بمونه اون دختره

پسر همدم و همراز مادر نمیشه پای صحبتت نمیشینه تو کارها کمکت نمیکنه همیشه بهت سر نمیزنه هر روز بهت زنگ نمیزنه

زن هم بگیره دیگه غریبه میشه

قدر دخترو وقتی دخترت بزرگ شه خودت هم سنت بره بالا میفهمی

من خودم آرزومه دختر داشته باشم همونجوریکه من برا مامانم بودم دخترم برای من باشه

بخاطر چار نفر آدم بدبخت کوته فکر که افتخاری جز این ندارن خودتو ناراحت نکن

نه خواهر نه خاله نه عمه نه پسر نه همسر هیچکی اندازه دختر دلسوزت نیست

کدوم ایالت و کدوم منطقه دست پدربزرگاشونه؟

بهشون بگو برامون بگن بالاخره خوبه آدم از کشور و ایات و پادشاه بقیه خبر داشته باشه اطلاعات عمومیمون میره بالا 

خیلی ببخشیدا ولی گوه خوردن 

ولشون کن میخوان تورو بسوزونن 

همینا بعد میان میگن آخ پدربزرگ مادربزرگ بچه هام چی گفته به بچه هام آخ اینطوری کرده بچه هامو و فلان

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای گلممممممم بخدا که دختر شیرینیه زندگیه 

اونا بی جا کردن بلانسبت 

پسر برا قدیم بود که میگفتن کار زیاد 

بود و ...

نه الان که دختر خیلی بیشتر به درد میخوره 

دخترتو ببوس از طرف من 🤏🤗

ندیدی چطور به به و چه چه میکردن...

اون از بیشعوری و نفهم بودنشون بوده .. وگرنه دختر و پسر نداره جفتشون عزیزن .. چ اونایی ک میگن چ اونایی ک تاییدش میکنن اینجور ادمان ک باعث شدن نگاه جنسیتی بوجود بیاد

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
دختر هیچوقت مادر رو ول نمیکنی اگه میخوای بچت برات بمونه اون دخترهپسر همدم و همراز مادر نمیشه پای صحب ...

منی ک نه خواهر دارم...نه دختر

یه پسر کوچولو دارم...

دلم میگیره واقعا ک اینده هم صحبتی نداشته باشم

خیرسرشون تحصیلکرده هستن و تو کلان شهر زندگی میکنن

مشخصه از نسل امروزی هستن

دیگه می‌دونی عزیزم ، بعضی چیزا فرهنگ آدمه 

توی الهیه تهران هم زندگی بکنه ، باز مثل یک زن قاجاری بی سواد فکر می‌کنه ...

شما به دل نگیر گلی 

خداوند دختر قشنگتو براتون حفظ کنه💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دختر هیچوقت مادر رو ول نمیکنی اگه میخوای بچت برات بمونه اون دخترهپسر همدم و همراز مادر نمیشه پای صحب ...

درسته... شوهر خودم اگه من اصرار نکنم نمیاد خونه مادرش.. میگم مگه سنگی... ماهی یه بار بریم دیدنش... میگه ولم کن کار دارم

زندگیتون پر از عشق