2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه مشورت بهم میدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل کاربرا حقو به من میدن. نمیدونم چته شمامن بهت بی احترامی نکردم

اصولا آدم ها از دیدگاه خودشون به قضیه نگاه میکنن، کسایی که حق کامل میدن بهت صدرصد مثل خودت هستند اخلاقشون

اصولا آدم ها از دیدگاه خودشون به قضیه نگاه میکنن، کسایی که حق کامل میدن بهت صدرصد مثل خودت هستند اخل ...

شایدم شما یه مشکلی داری. یا کلا با عروسا گارد داری

نمیدونم. به هرحال ممنون برا نظرات

شایدم شما یه مشکلی داری. یا کلا با عروسا گارد دارینمیدونم. به هرحال ممنون برا نظرات

من خودم عروس هستم عروس دهه هشتادی هم هستم .ولی توقع بیش از حد از کسی ندارم ، جوری بزرگ شدم که به کسی طعنه نزنم در هر زمینه‌ای ، با همه خوبم و کسی ام بدی کنی ازش دور میشم که ناراحتی پیش نیاد ،تا حالا هم سه سال ازدواج کردم مشکلی با خانواده همسرم نداشتم اصلا 

خوشبخت باشیامیدوارم همیشه باهاشون خوب بمونی

ممنون ‌.شما از خانواده های متفاوت هستی زمان میبرع تا وقف بشی،منم شوهرم هفت پشت غریبه است ،منم رفتار های دیدم که ناراحت بشم ولی خیلی اهمیت ندادم چون اول از همه خودم ناراحت میشم دوم زندگیم مشکل میخوره و سوم اونا عادت میکنن از ضعف من استفاده کنن