2777
2789

من از خانواده خودم خیلی دورم

به خانواده شوهرم نزدیکم

در عین حال برادرشوهرم رفته شهر زنش زندگی میکنه و از ما خیلی دوره

بعد الان اومده به مامانش اینا سر بزنه بدون زنشم اومده

من شوهرم بهم گفت برو خونه بابات منم برم خونه بابام پیش برادرم

من قبول کردم ولی برادرشوهرم داشتم میومدم به شوهرم میگفت من خونه بابا نمیمونم اینجا خیلی سرده بریم خونه شما (پدرشوهرم رفتن تو یه روستا که گاز نداره حموم نداره)

بعد الان از یه طرف ناراحتم من نیستم میرن خونه من میمونن مخصوصا که  اگه مامانشم بره کل وسایلمو میگرده از یه طرفم حوصلشونو ندارم چند روز ازشون پذیرایی کنم کمکم نمیکنن. نمیدونم وایسم رفت برگردم یا زودتر برم تو خونم لنگر نندازن...

چ کنم؟ شما بودین چیکار میکردین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میرفتم خونه مامانمولی ب شوهرمم میگفتم برگشتم تمیز باشه نشونه هم میذاشتم ببینم دست میزنه ب چیا

نشونه گذاشتم

در کشوها چسب زدم باز کنه بفهمم.

چیزای واجبمم قایم کردم

به شوهرمم گفتم کثیف نکنی

اگر چیز مهمی داری که دوس نداری ببینن قایم کن برو 

ولی خب شما هم انقد حساس نباش مثلا میخاد چی بشه 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

چرا لج می‌کنی باهاشون فکر کن خانواده خودت هستند،فکر کن عروس خودتون اینجوری کنه باهاتون خوشت میاد؟زندگی رو سخت نگیر اگر میخوای کنارشون باش و سعی کن لذت ببری اگر هم نمی‌خوای برو خونه پدرت بعد برگرد و فکرتم مشغول نکن

من بودم میاستادم بالا سر خونه زندگیم....مخصوصا که میگی عادت داره سرک بکشه....بنظرم اصلا درست نیست آد ...

آره خیلی بدم میاد

ولی شوهرم گفت برو بعد فهمیدم میخوان برن خونم دم رفتنم.

چاره ای نداشتم

میدونستم نمیومدم