2777
2789

من به شدت به مادرو خواهرم وابسته هستم کلا سه تاخواهریم و یه برادر دارم.برادرم کلا نیس پیشمون .من به شدت وابسته خانوادمم.پدرم خواهرام مادرم.پدرم اکثر اوقات ماموریت بود والانم اکثر اوقات یاتو اتاقش مشغول کتاب خوانیه یا ورزش وخلاصه اکثر اوقات منومادرو خواهرام باهم میگذره

من بعد ازدواجمم ازاین وابستگیم به خانوادم کم نشد که بیشترم شد.اکثر اوقات همسرم رو وادار میکردم نقش پسر خانواده رو بازی کنه تا نبودش کمرنگ تر بشه برای خانوادم.دوتا خواهرم مجبرد بودن و به شدت باهم صمیمی بودن بامنم خوب بودن ولی وقتی اعتراض میکنم بهم حقی نمیدن ومدام میگن حساسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرم به شدت دوستم داشت و داره و برای خوشحالی من حاضربود هرکاری کنه و من تمام درخواستام برای خوشحال کردن خانوادم بود تمام سالهای زندگیم کلی سفررفتیم که همشو خواستم خانوادم باشن و همسرمم مخالفتی نداشت

ن بگو من هستم

کلا تو هرکاری بودیم منوهمسرم قشنگ نبود داداشم پرشده بود.من مدام کار میکردم خوشحالشون کنم درحالیکه این چیزا میشد وظیفم.خانوادمم البته مادرم بیشتر تو کارام کنارم بوده تاحالا ولی یه اخلاقی که داره هوای دوتا خواهر مجردمو بیشتر داره و هربار بحثی بشه حتی اونا مقصر باشن منو بازخواست میکنه

ن بگو من هستم

بعد فک کن تو محیط بیرون مدام بهم میگفت پیف پیف چقدر دهنت بوی سیر میده واقعا اصلا بو نمیداد و منم اصلا سیر نخوردمو نمیخورم بسیاراز بوی سیر بدم میاد.تا دهن باز میکردم حرف بزنم میگفت اوق حالم بهم خورد و کاری کرد اطرافیانم چنتاشون توجهشون جلب شد دیگه واقعا واسه یه لحظه باخودم گفتم نکنه واقعا بوی سیر گرفته دهنم دیگه اصلا صحبت نمیکردم راستش اعتمادبنفس صحبت کردن پیش بقیه نداشتم میگفتم یوقت اذیت نشن کسی

ومن واقعا دلخور شدم اومدیم خونه به مادرم گله کردم و اون یکی خواهرمم میگفت وقتی نمیدونی مراعات کنی با ...

اگرم بخوان بگن یواش و با لحن درست نه تو جمع بگن پیف پیف بو میدی😐

چه برخورد بدی

واقعا دلخور شدم تا نزدیکش میشدم حرف بزنم سریع این حرکتو میکرد واقعا من تو عمرم حتی سیر ترشیم نخوردم اروم گفتم زشته خوب اینطوری میگنی همه فک میکنن چیکار کردم برگشت گفت خوب من خیلی حساسم بوهایی رو متوجه میشم که بقیه نمیشن