2777
2789
عنوان

با پارتنرهای سمی خود چگونه خدافظی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 38 پست
من که چت نمیکنم باهاش.روزگارمو دارم میگذرونم. فقط گاهی دلم برا سادگی خودم میسوزه که چرا نمیتونم کامل ...

دلت نسوزه 

یکم قوی باش دختر

کلی آدمای بهتر و فرصت های بهتر هست 

اونکه آره ولی بعضیا سرشون خیلی شلوغه باید کنار اومد البته من خودم برام سخته دیر به دیر با کسی حرف بز ...

اینجور ادما طرفو میذارن تو اب نمک میرن به زندگیشون میرسن خیالشونم راحته که هروقت حوصلشون سررفت یکی هس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دست خودمه مگه؟ عاشق نشدی انگار؟ خدا ادمو سگ کنه زن و دختر نکنه

خطت رو عوض کن جایی ک‌ممکنه ببینیش نرو ازش دور باش این آدم ب دردت نمیخوره، از خدا صبر بخواه اولش سخته ولی تحمل کن با این آدم بودن تو‌جوونی پیر میشی

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

عزیزم دست خودمه مگه؟ عاشق نشدی انگار؟ خدا ادمو سگ کنه زن و دختر نکنه

چه ربطی داره

منم همین بودم دوست پسرم اصلا نبود صبح میرفت دانشگاه بعدش میرفت سرکار شب خسته و کوفته میرسید خونه مامانش لیست خرید میداد میرفت خرید میکرد اخر شب انلاین میشد وسط چت بیهوش میشد

منم بیکار بودم همش منتظر بودم اون آنلاین شه هی وقت تلف میکردم 

تا اینکه یه شب از بیخوابی اینستای قدیمیمو لاگین کردم بعده چهارسال

یهو دیدم اوووووووو همه دوستای دبیرستانم یه چیزی شدن یکیشون آرایشگاه زده یکی دیگه رفته چهارتا دستگاه لیزر خریده کلینیک زده اون یکی مزون لباس داره یکی دیگه رفته ایتالیا اون یکی مدرس زبان شده اصن پشمام ریخت

از همون شب به خودم قول دادم انقدر سر خودمو گرم کنم که مثل اون وقت نداشته باشم گوشیمو چک کنم

و همینم شد

شروع کردم برا کنکور خوندم هم زمان کلاس زبانم میرفتم

و الان یه دانشجوی دانشگاه شریف بدبختم که امتحاناش نزدیکه داره سکته میکنه از استرس😂😂😂 ولی به هیچ عنوان حاضر نیستم به اون روزای تاریک و بیکاریم برگردم فشار کاری از فشار بیکاری خیلی بهتره

همه چیز از اون شب جادویی شروع شد

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
چه ربطی دارهمنم همین بودم دوست پسرم اصلا نبود صبح میرفت دانشگاه بعدش میرفت سرکار شب خسته و کوفته میر ...

مبارکه منم لیسانسم و تو خونه کار میکنم.دگ هرکی یه جور شغل و رشته داره..بیکار هم نیستم که فکر کنی هر کی بیکاره میره سمت اینا .نه .همون دکتر مهندسشم بالاخره یه جا کم میاره تو این مسائل.اصلا من درس و کارو ربط نمیدم به این مسائل هرچی مسئله ش جداس. من تو شلوغی و کار هم گاهی بغضم میگرفت .منتظرش بودم ...میدونم خیلی اشتباهه اما خداروشکر کمرنگ شده  تو ذهنم...زنها موجوداتی ان که زودتر میشکنن و روحیه زن تا زن دیگه کلی فرق میکنه